ZBOG NJIH ĆE NASTATI OPŠTA POMETNJA! Ove bombe bodriće naše fudbalere na EURO u Nemačkoj, ne zna se koja je ZGODNIJA i LEPŠA!
Foto: Instagram/natalija_ilic_, Instagram/mitrovic__kristina, Nemanja Nikolić, Shutterstock

ZBOG NJIH ĆE NASTATI OPŠTA POMETNJA! Ove bombe bodriće naše fudbalere na EURO u Nemačkoj, ne zna se koja je ZGODNIJA i LEPŠA!

Stars -

Evropsko prvenstvo u fudbalu, najvažnijoj sporednoj stvari na svetu, u Nemačkoj kreće, a orlovi će prvu utakmicu odigrati protiv Engleske 16. juna, zatim četiri dana kasnije protiv Slovenije, dok će izabranici Dragana Stojkovića grupnu fazu zaključiti protiv Danske, 25. juna.

Sem velike podrške sa tribina, budući da dosta naših živi i radi u Nemačkoj, naši fudbaleri mogu da očekuju i od svojih lepših polovina.

Anu Rajković, suprugu golmana Predraga Rajkovića, javnost dobro poznaje. Bavila se modelingom, sada dizajnira dečju obuću. U braku su nekoliko godina, imaju dva sina, a Ana je sad u drugom stanju i par čeka devojčicu.

Ana Rajković, Predrag Rajković
foto: FOTO: Printscreen / Instagram / rajkovic__ana

Kapiten Dušan Tadić, nije isključeno, imaće podršku svoje lepše polovine. Verovatnoća je velika da se na stadionu pojavi i njegova supruga Dragana Vukanac. Njih dvoje gotov nikada ne objavljuju zajedničke slike, ali su u srećnom braku nekoliko godina.

O partnerki Sergeja Milinkovića-Savića, Nataliji Ilić, koja mu je rodila ćerku dosta se pisalo, a najviše interesovanja izazvalo je to što je ona po zanimanju - doktorka!

Najbojlji srpski golgeter Aleksandar Mitrović ima podršku supruge Kristine sa kojom je nekoliko godina u braku i sa kojom ima troje dece.

Svakako najpopularnija žena fudbalera je srpska manekenka Sofija Milošević. Ova zgodna plavuša je u vezi sa napadačem Lukom Jovićem kojem je rodila dvojicu sinova.

Sofija Milošević
foto: Printscreen Instagram

Nemanju Gudelja će bodriti njegova supruga Anastasija Gudelj, s kojom se, pre nego što se fudbalska ekipa okupila, tajno venčao u vili Ražnatovića na Dedinju.

Anastasija Ražnatović, Nemanja Gudelj
foto: Printscreen/Instagram

Filip Mladenović sa lepom Zoranom Žanetić ima dva sina, a na večnu ljubav su se zavetovali 2021. godine u Beogradu, gde su prisustvovali mnogobrojne kolege fudbaleri. Par je zajedno još od 2016. godine.

Filip Mladenović, Zorana Mladenović
foto: Instagram

Bonus video:

00:32

Forma je prolazna, klasa je večna: Piksi pokazao umeće na treningu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track