Pevačica Maja Marijana pre nekoliko godina razvela se od Mladena Šmakića, kojeg je 2013. prijavila i za nasilje u porodici.

Ona je nedavno otkrila da je podnela tužbu protiv bivšeg muža zbog zajedničkih nekretnina.

- Namerno neću da izgovaram njegovo ime, jer je po drugi put to uradio ne bi li proverio gde ja idem, u koje institucije, s obzirom da sam podnela tužbu zarad zajedničkih nekretnina koje smo zajedno stekli. Jako sam ljuta i ogorčena jer neko može tek tako da vam postavi uređaj i da za to ne odgovara - rekla je Maja za "Grand".

dm-sat-novogodisnji-29112022-0051.jpg
M.M./ATAImages 
foto: M.M./ATAImages

Maja je svojevremeno u policiji potvrdila da ju je muž udario, dok je za medije rekla da žene ne treba da dozvole ni šamar od muškarca, i dodala da se nije pomirila sa suprugom.

- Počeli smo da se svađamo u kolima zbog neke sitnice, svađa je postajala sve žučnija, a mi smo vikali jedno na drugo. U jednom trenutku Mladen mi je udario jak šamar da sam se skoro onesvestila - izjavila je Maja Marijana tada u policiji.

148368.00-03-09-06.still003.jpg
Kurir Televizija 
foto: Kurir televizija

Njenoj priči u prilog idu i informacije o povredama iz Urgentnog centra, gde su joj ustanovili lakše povrede glave, dok sa druge strane, njen suprug Mladen sve to demantuje.

- Nisam je tukao, niti sam to ikad radio! Dugo smo zajedno, volimo se, imamo dete i sigurno je nikada ne bih tako maltretirao! - rekao je muž folk pevačice.

kurir.rs/blic/preneo I.L.

Bonus video:

Kurir televizija ŠOK U EMISIJI! MAJA NIKOLIĆ KRENULA DA SE SKIDA: Znam da ste namerno uključili 90 stepeni, sledeći put dolazim u kupaćem