ELENA KARAMAN NEMA VRATA NA KUPATILU! Pokazala najintimniji deo vile na Kosmaju! Ovaj detalj sve je oduševio
Foto: Printskrin/Instagram

luksuz

ELENA KARAMAN NEMA VRATA NA KUPATILU! Pokazala najintimniji deo vile na Kosmaju! Ovaj detalj sve je oduševio

Stars -

Dizajnerka enterijera Elena Karaman privodi kraju uređenje kuće na Kosmaju. Ona je sada na Instagramu objavila fotografiju kupatila, a prvo što su svi uočili je da ono nema vrata.

Od druge prostorije je odvojeno belim zavesama, centralno mesto zauzima kada, a iza nje je veliko ogledalo, a tu je i tepih. Elena je uz fotografiju stavila i opis.

- Kraljevstvo snova. Svaki novi projekat osećam kao fraktal magije moje duše. Nema istinske lepote bez prisustva duha. Gotovo da mogu da čujem Franka Lojda kako šapuće: Kuća nije samo mesto boravka već i način boravka - napisala je ona.

Ispod njene objave nizali su se komentari, a jedan je ostavila i njena majka Verica Rakočević.

Elena Karić
foto: Pritnscreen/Instagram

- Mamin genije - napisala je Verica.

- I da sam na nekom drugom mestu videla ovaj projekat, znala bih da je tvoj. Prelepost. Sviđa mi se. Jesi genije. Presavršeno. Svaki taj osećaj utkan je u svaki deo prostora koji uređujete. To se vidi, oseti, to naprosto zrači - samo su neki od komentara.

Elena je na društvenim mrežama već pokazivala delove kuće na Kosmaju. Nedavno je objavila kako je uredila dnevni boravak. Odabrala je gotski stil, sa crno-belim pločicama, skulpturama i neobičnim zavesama.

Bonus video:

00:07

Zavirite u luksuznu vilu na moru Elene Karaman Karić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja