Svetlana Ceca Ražnatović nalazi se u Minhenu, gde će bodriti Orlove u četvrtak protiv Slovenije na Evropskom prvenstvu!

Dan posle utakmice sa Engleskom, Ceca je dala kratku izjavu za medije i potvrdila da će se naći na tribinama "Alijanc Arene", kao i da je ubeđena da će izabranici Dragana Stojkovića Piksija proći dalje.

ceca.jpg
Damir Dervišagić, Petar Aleksić, WE KRAFT / imago sportfotodienst / Profimedia 
foto: WE KRAFT / imago sportfotodienst / Profimedia, Damir Dervišagić, Petar Aleksić

- Jesam, gledala sam utakmicu protiv Engleske, navijali smo, navijaćemo i dalje. Apsolutno smo uz naš tim. Kako čitava naša zemlja, tako i ja. Nadam se, imam pozitivan doživljaj na sve to. Videli smo protiv Engleske. Toliki strah, Englezi, Englezi, Englezi... Kad se zapne i kad se igra kako treba za svoju zemlju, i kad se pokažu zubi na fudbalski način, vidi se kvalitet. Mislim da imamo mnogo velike šanse da prođemo dalje, sve je sada do nas.

Na pitanje šta očekuje u nastavku EP, Ceca je poslala jasnu poruku:

- Očekujem pobedu, ništa manje. I protiv Slovenaca i protiv Danaca!

whatsapp-image-20240612-at-2.12.48-pm.jpg
Nemanja Nikolić 
foto: Nemanja Nikolić

Interesovalo nas je i ko joj je, ne računajući zeta Nemanju Gudelja, omiljeni fudbaler Srbije.

- Moj zet je na prvom mestu. Mislim da imamo fantastičan tim i da možemo da napravimo dobar rezultat, a sad pojedince da izdvajam mislim da ne bi bilo fer - rekla je naša čuvena pevačica i uz osmeh "prognozirala" ko će dati gol Sloveniji:

- Pavlović. Pavlović, Mitrović... Pavlović zna da iznenadi. Zavisi ko igra, ne znam. Ne prognoziram ništa, ko god da da, super je.

ceca.jpg
Damir Dervišagić, Printscreen/Instagram, Nemanja Nikolić 
foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić, Printscreen/Instagram

Ukoliko Srbija ostavri dobar rezultat na EURO, nema sumnje da je Ceca spremna da pesmom podgreje atmosferu na potencijalnom dočeku.

- Ispraćala sam ih kad su otišli na EP. Najmanji je problem u pevanju, samo da se mi plasiramo. Lako ćemo da se dogovorimo oko muzike i atmosfere - zaključila je Ceca.

Kurir.rs/telegraf

Bonus video:

Kurir televizija  Ceca Ražnatović nakon finala Zvezda Granda