Grčka muzička zvezda Antonis Remos održao je koncert u Beogradu u ponedeljak veče. On je nastupio u okviru manifestacije "Belgrade River fest" na platou Geozavoda u Beogradu na vodi.

Ovo je bio njegov prvi koncert u Beogradu posle deset godina. Mnogobrojna publika uživala je u njegovim hitovima, a svi su se složili da je Remos priredio muzičku bajku.

image-alex-dmitrovic-0101.jpg
Aleksandar Dmitrović 
foto: Aleksandar Dmitrović

Remos je jedan deo koncerta posvetio preminulom košarkaškom treneru, Dušanu Dudi Ivkoviću. Njih je vezivalo veliko prijateljstvo, koje grčki pevač ne zaboravlja.

- Dudo, volim te. Želim da ovo veče pevam za mog brata Dudu. Duda je na nebu, sa anđelima - rekao je Remos i dobio veliki aplauz.

Aleksandar Dmitrović ANTONIS REMOS PRIREDIO BEOGRAĐANIMA NOĆ ZA PAMĆENJE! Deo koncerta posvetio legendarnom Dudi Ivkoviću

On se u nekoliko navrata obratio publici na srpskom jeziku pa se čulo "hvala", "živeli" i "idemo".

Ovaj spektakl prve večeri muzičke manifestacije ispratile su i naše poznate ličnosti. Da uživaju u Remosovoj izvedbi velikih hitova došli su Sloboda Mićalović, Nataša Bekvalac, Jelena Gavrilović, Neda Ukraden, Nede Ukraden, Tijana Bogićević, Jelena Tomašević, Dejan Tomašević i drugi.

Inače, Remos je poznat kao neko ko voli naš narod i veliki je prijatelj Željka Joksimovića.

Bonus video:

Kurir TV STARS EP 326