TELENOVELA U BRESTAČU! Lazić zbog babe KRIJE da mu se majka udala! Milka NE DOZVOLJAVA Branki da dovede muža u kuću pokojnog sina
Foto: Aleksandar Jovanović, Petar Aleksić, Printscreen/Facebook

Haos

TELENOVELA U BRESTAČU! Lazić zbog babe KRIJE da mu se majka udala! Milka NE DOZVOLJAVA Branki da dovede muža u kuću pokojnog sina

Stars -

Haos u porodici Darka Lazića zbog tajne udaje njegove majke Branke za izabranika Dragana Paunovića ne prestaje.

Kako Kurir saznaje, pevačeva baka Milka, majka njegovog pokojnog oca Milana, glavni je razlog zbog kojeg on ne prihvata da mu je mama stala na ludi kamen. Lazića je ova vest sačekala na moru, gde je s decom i trudnom suprugom Katarinom, ali ga to nije sprečilo da se požali prijateljima. On im je otkrio glavni razlog zbog kojeg ne podržava venčanje svoje majke i zašto je burno reagovao u izjavama za medije kada je od novinara saznao da se Branka udala.

Branka Lazić, Dragan Paunović
foto: Petar Aleksić, Facebook, Shutterstock

Podsetimo, on je negirao da je do venčanja došlo i poručio da se to neće dogoditi dok je on živ.

- Darku smeta to što se saznalo za udaju njegove majke. On to krije, pa znate da je demantovao i da mu je žena trudna, pa je posle nekoliko nedelja to javno priznao. Inače, čuo se s majkom, rekao joj je da krije da je stala na ludi kamen zbog babe i kako bi sprečio priče po Brestaču. Brankin partner jeste bio na svadbi kod Darka i Kaće, ali ne dolazi u kuću u kojoj su Darkovi roditelji živeli s njegovom bakom. Milka ne dozvoljava da se po kući njenog pokojnog sina šeta drugi muškarac. Branka to poštuje i ne smeta joj. Eto, zato je Darko tako besno reagovao i sve demantovao. Inače, njegova majka se tajno venčala i živi s novim mužem u Beču - ispričao nam je izvor blizak porodici Lazić, dobro upućen u celu situaciju.

Branka Lazić, majka Darka Lazića, Darko Lazić
foto: Petar Aleksić, Shutterstock

- Dok sam ja živ, to se neće desiti! To što oni pričaju i pišu, to mene ne zanima! Ko to pravi sebi reklamu preko moje majke, to ćemo još da vidimo, ali evo sad kažem javno još jednom: Dok sam živ, to se neće desiti! Eto šta rade, da se nerviram dok sam s decom i ženom na moru - rekao je Darko za Kurir kad smo ga pozvali čim se u javnosti saznalo za udaju njegove majke.

Nakon toga je objasnio i drugim medijima:

- Jedva čekam da se vratim, da se vidimo. To reklamiranje preko mojih leđa i preko leđa moje majke, to ćemo da popričamo nas dvojica u četiri oka, jer mislim da sam ispao i više nego fer i korektan. On ne zna koliko sam ja besan zbog svega što radi. Kakve on veze ima s novinarima, moja majka nije javna ličnost, što mene uzimaš u usta? Ja ovo ne želim. Stojim iza toga da se nisu venčali. Neću da mi propada odmor zbog gluposti, ja ti kažem da to nije tako, ako jeste, onda neka im je sa srećom, ali to neće ispasti na dobro, to vam ja garantujem. Trebalo je da budem obavešten o svemu - objasnio je on.

Kako smo saznali, Darko je u razgovoru s majkom poručio njenom partneru da ne kontaktira s novinarima jer mu samo stvara probleme.

Darko Lazić, Branka lazić
foto: Zorana Jevtić, Antonio Ahel/ATAImages, Shutterstock

Podsetimo, i pevač je u tajnosti sklopio brak a Katarinom. Oni su se venčali u opštini u prisustvu kumova, dok njihove porodice za to nisu znale. Branka je sada uradila isto što i njen sin. Pokušali smo juče u više navrata da stupimo u kontakt s Lazićem, kao i ostalima članovima porodice, ali oni nisu odgovarali na naše pozive.

Milka Lazić
foto: Printscreen/ Facebook, Petar Aleksić, Filip Plavčić, Aleksandar Jovanović
00:15

Barbara Bobak proslavila rođendan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja