KOLIKO GODINA IMA MAJKA DARKA LAZIĆA? Baka postala 2014. godine, a novom udajom za BOGATOG BIZNISMENA napravila haos u porodici
Foto: Petar Aleksić, Shutterstock

KOLIKO GODINA IMA MAJKA DARKA LAZIĆA? Baka postala 2014. godine, a novom udajom za BOGATOG BIZNISMENA napravila haos u porodici

Stars -

Majka Darka Lazića godište krije. Čak i njeni poznanici ne znaju baš tačno godište pevačeve majke. Kako nam je rekao jedan njen prijatelj, ona je najverovatnije 1974, ali ne može to da potvrdi sa sigurnošću, pa kaže da je možda i 73.

Darko Lazić koji je rođen 1991. godine majci je podario dvoje unučadi, ćerku Lorenu 2014. godine i sina Alekseja 2019. godine. Javnost je iznenadila vest da se Branka udala za Dragana Paunovića s kojim je u vezi već neko vreme.

Branka Lazić, Dragan Paunović
foto: Petar Aleksić, Facebook, Shutterstock

- Ovo je bilo samo formalno i zbog papiroloških stvari. Često zajedno putujemo pa smo odlučili to da "završimo", lako ćemo za slavlje - rekao je ponosni mladoženja za Telegraf.

Kako je saopštio, u utorak, 11. juna, zavetovali su se jedan drugom na večnu ljubav, a potom otišli na ručak kako bi to obeležili. Prvobitno je bilo dogovoreno da se slavlje dogodi 21. juna, ali je Darko bio sprečen da dođe, što je jedan od razloga zbog kog je sve pomereno.

Bonus video:

05:21

Darko Lazić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track