JEDNA OD NAJLUKSUZNIJIH KUĆA U NOVOM SADU Ena Popov čim otvori oči uskače u bazen, ovako uživa sa mužem biznismenom
Foto: Kurir televizija

JEDNA OD NAJLUKSUZNIJIH KUĆA U NOVOM SADU Ena Popov čim otvori oči uskače u bazen, ovako uživa sa mužem biznismenom

Stars -

Ena Popov, popularna novosadska voditeljka, zapalila je društvene mreže svojim vrelim fotografijama sa Maldiva. Uživala je u egzotičnom odmoru sa suprugom, biznismenom Nenadom Čanakom.

Po povratku, vratila se svakodnevnim obavezama, ali i sada koristi svaku priliku za uživanje u toplim danima i to kraj bazena koji se nalazi u njenom dvorištu.

Naime, Ena nastoji da koristi svaku priliku da uživa u lepom vremenu, bilo to u bazenu sa suprugom i ćerkama ili na nekom drugom mestu, o čemu svedoče njene fotografije na društvenim mrežama.

Inače, poznato je da popularna voditeljka ima jednu od najluksuznijih kuća u Novom Sadu.

Ena Popov
foto: Printscreen

Da podsetimo, Ena Popov postala je poznata kroz svoje učešće u prvom rijaliti programu u Srbiji "Veliki brat" u kojem je bila u vezi sa Markom Miljkovićem.

Njihova emotivna veza trajala je duži vremenski rok, a oni su bili prvi ljubavni par koji je imao vrele akcije pred kamerama. Ena Popov je tada imala samo 19 godina, a kako je svojevremeno rekla, tada se ponašala u skladu sa svojim osećanjima, zbog čega je redovno razmenjivala nežnosti pred milionima ljudi sa ovim aktuelnim zadrugarom, koji je tri godine stariji od nje.

- Nisam sagovornik za tu temu, nemam potrebu nikom da se pravdam. Neka svako veruje u ono u šta želi. Tako da, eto, to bi bio moj prvi i poslednji komentar u vezi sa ovom temom - rekla je tada Ena Popov za Pink.rs.

kurir.rs/blic/preneo I.L.

Bonus video:

01:52

ENA POPOV OTKRILA SVE O MUŽU: Bavi se poljoprivredom, STARIJI JE OD NJE! Potom šokirala: Zbog OVOGA sam obrisala sve sa Instagrama

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track