AUTOM SE ZAKUCAO U KAMION I NA MESTU OSTAO MRTAV: Pevač nastradao u 28. godini, sada isplivao snimak njegovog poslednjeg nastupa
Foto: Printscreen/Dragan Kadić

AUTOM SE ZAKUCAO U KAMION I NA MESTU OSTAO MRTAV: Pevač nastradao u 28. godini, sada isplivao snimak njegovog poslednjeg nastupa

Stars -

Pre skoro tačno 30 godina, u svojoj 28. godini, poginuo je slavni pevač narodne muzike Ipče Ahmedovski, brat Jašara Ahmedovskog.

Legendarni izvođač imao je samo 28 godina kada je izgubio život 1994. godine na Ibarskoj magistrali kod sela Šopići u blizini Lazarevca.

Stradao je kada se svojim mercedesom, koji je vozio, kako su tada mediji izveštavali, čak 200 na sat, zakucao u kamion, i na mestu ostao mrtav.

Na mrežama se sada pojavio i snimak, za koji se tvrdi da je nastao na njegovom poslednjem nastupu i to u Valjevu.

Podsetimo, Jašar je gostovao na Kurir televiziji u emisiji "Sceniranje" kada je spomenuo brata i prisetio se poslednjeg trenutka sa njim.

- Vreme ne odnosi bol, ali ga smanjuje. Kada bi takva bol trajala konstantno, čovek ne bi mogao da živi. Večna je bol svakako. Te noći je trebalo da se vidim sa njim u jednom kafiću. Međutim zakasnio sam, bio sam kod jednog kompozitora koji me je zadržao. Ipče je tada otišao iz kafića i eto. Ujutru sam čuo tu vest. Od tog dana život je sasvim drugačiji - rekao Ahmedovski tada.

kurir.rs/telegraf/preneo I.L.

Bonus video:

02:48

ČESTO PLAČEM JOŠ OD 1994. GODINE! Jašar Ahmedovski priznao da ga bolne emocije obuzimaJu od kad mu se desila TRAGIČNA NESREĆA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja