"BILA SAM RAVNA KAO DASKA" Nikolija Jovanović otkrila čitav spisak korekcija na sebi, a zbog ove promene joj je najviše kaje
Foto: Petar Aleksić

"BILA SAM RAVNA KAO DASKA" Nikolija Jovanović otkrila čitav spisak korekcija na sebi, a zbog ove promene joj je najviše kaje

Stars -

Pevačica Nikolija Jovanović ne može da se nakaje zbog estetskih zahvata koje je uradila kao veoma mlada.

Naime, kada se pojavila na javnoj sceni pevačica je želela da ispravi nekoliko stvari, a danas želi da bude primer mladim devojkama da dobro razmisle pre estetskih zahvata.

- Prva stvar koju sam uradila su grudi. Imala sam kompleks, bila sam ravna kao daska. U dvadesetim mi je operacija pomogla da se osećam dobro u svom telu, ali sada u tridesetim, da mogu da vratim vreme, nikad ne bih ugradila silikone. Nemojte mi reći da to sada mogu da promenim, to bi zahtevalo mnogo ožiljaka- otkrila je svojevremeno na svom Tiktoku i nastavila nabrajanje:

- Imam želju da podelim sa vama sve, kao i zbog čega se kajem, a zbog čega ne. Prva stvar koju sam uradila su grudi. Imala sam kompleks, bila sam ravna kao daska. U dvadesetim mi je operacija pomogla da se osećam dobro u svom telu, ali sada u tridesetim, da mogu da vratim vreme, nikad ne bih ugradila silikone. Nemojte mi reći da to sada mogu to promenim, to bi zahtevalo mnogo ožiljaka - govorila je ona u snimku koji je objavila na TikToku.

Nikolija Jovanović
foto: Printscreen Instagram

- Druga glupost koju sam napravila, a koju sam ispravila, su usta. Moja divna, prelepa usta sam uradila zbog mode koja traje i dan danas. Tada je bilo samo trajnih operacija usana i ona su se vremenom izobličila, izgledala sam kao patka, sve je bilo neravno. Prošle godine sam izvadila sve neprirodno iz usta i sada ponovo imam svoja, prirodna usta, iako sam, nažalost, morala da prođem kroz operacioni proces - otkrila je Nikolija, pa dodala:

- Velika su, lepa i ne znam šta mi je to trebalo. Uradila sam trajnu šminku, pa uvek izgledam kao da imam neki karmin, time sam zadovoljna, a uradila sam i obrve i takođe mi je žao što sam ih u srednjoj školi iščupala, ni to ne bih nikada ponovo uradila - priznala je pevačica.

kurir.rs/grand/preneo I.L.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track