FILIP CAR NAPUŠTA ALEKSANDRU I ĆERKU! Šok potez bivšeg rijaliti učesnika, potpisao novi ugovor: Evo gde ide i šta ga čeka
Foto: Kurir

neočekivano

FILIP CAR NAPUŠTA ALEKSANDRU I ĆERKU! Šok potez bivšeg rijaliti učesnika, potpisao novi ugovor: Evo gde ide i šta ga čeka

Stars -

Filip Car oglasio se na mrežama i najavio da je potpisao ugovor zbog kojeg će na četiri meseca biti prinuđen da ostavi Aleksandru i ćerku.

Bivši rijaliti učesnik nedavno je dobio dete sa Aleksandrom Nikolić sa kojom je započeo vezu pred kamerama rijalitija "Zadruga".

Filip Car, Aleks NIkolić
foto: Petar Aleksić, Printskrin / You Tube

Filip je, nakon što je postao tata, odlučio da vodi porodičan život daleko od Pinkovog imaginarijuma, a juče je obavestio pratioce na Instagramu kakvi su mu planovi u predstojećem periodu.

Filip Car
foto: Printskrin/Instagram

Naime, Car je kao mlađi trenirao boks, a sada je otkrio da je potpisao ugovor sa firmom koja će organizovati boks-meč u kojem će, između ostalog, učesnici biti javne ličnosti. Filip se i našalio na račun svog izgleda i fizičke spreme.

- Osim velike želje, ipak je potrebno i dobro se pripremiti u naredno četiri meseca, jer godinama nisam podigao ništa teže od flaše piva, a potrčao sam tu i tamo, eventualno bežeći od neke ženske, te se udebljao kao da sam ja nosio Leonu. Biće malo ze*ebano, ali verujte u mene, jer i ja isto ne verujem u sebe - napisao je Car.

Kurir.rs/telegraf

Bonus video:

00:08

Dok mu Aleks čuva ćerku, evo šta radi Car

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track