VEČERAS SRBIJA DOBIJA MISICU! Počelo glamurozno takmičenje, poznati pristižu, a svi čekaju KARLEUŠU I JOVANU JEREMIĆ
Foto: Kurir

biće zanimljivo

VEČERAS SRBIJA DOBIJA MISICU! Počelo glamurozno takmičenje, poznati pristižu, a svi čekaju KARLEUŠU I JOVANU JEREMIĆ

Stars -

Tokom noći Srbija će dobiti svoju misicu. Ovogodišnji izbor se održava na Trgu Republike, a žiri će biti Jelena Karleuša i Jovana Jeremić.

Poznati su već počeli da pristužu, te su se među prvima pojavili učesnici za "Pesmu Evrovizije". Princ i Zejna se stigli pre samog početka, a odmah za njima tu je i Zorana Pavić.

1 / 7 Foto: Kurir

I dok se svi trudne da izgledaju fantastično u skladu sa izborom, vi u nastavku teksta možete upoznati srpske misice pojedinačno.

01:03

Zejna želi da se prijavi sledeće godine na izbor za Miss

1. MILICA MIKIĆ. 23 godine, Lazarevac

Milica poseduje vrhunski stil. Ona je vaspitačica u privatnom vrtiću. San joj je da otvori svoju čuvaonicu. Ima talenat za glumu. Miličin moto je Pupinova misao: “Put ka uspehu je popločan izazovima, ali upornost je ključ koji otvara vrata”.

2. MILICA POPOVIĆ, 19 godina, Šabac

Milica je optimista, komunikativna i uporrna. Studira menadžment, a njena strast je muzika. Baletom se bavila 10 godina. Njen životni moto je misao Žarka Lauševića: “Mala nada donosi veliki sreću, a velika nada donosi velika razočaranja”.

3. NIKOLINA INES RISTIĆ, 20 godina, Đenova

Studira medicinu u Italiji. Na konkurs se prijavila jer želi da razvije svoju lepotu. Shvata da je lepota put ka savrsenštvu. San joj je da bude dermatolog. Ceo život trenira tenis. Mandelina misao kojom se vodi kroz život je: ”Pobednik je sanjar koji nikad ne odustaje.”

4. LEJLA KRATOVAC, 19 godina, Prijepolje

Lejla ima neodoljiv osmeh i prodorne oči. Studira ekonomiju i želi da bude vrhunski menadžer po uzoru na Anu Vintur koja je glavna urednica "VOGUE" časopisa. Završila je i muzičku školu, svira klavir i peva. Njen moto je: “Nikada nije kasno za postavljanje novog cilja”.

5. MARIA VIKTORIA MATIĆ, 26 godina, Sombor

Maria je vec ostvarila visoke životne skokove. Posle studija politike održivog razvoja u Švedskoj, sledi joj rad u UN. Razvojni fond Evrope dao joj je vetar u ledja. Hobi joj je pevanje. Životni moto joj je: “Lepota je smeštena najpre u ličnom razvoju do boljeg sveta”

6. ANJA DIMITRIJEVIĆ , 21 godina, Beograd

Anja je Želela da postane oficir I završila je dve godine Vojne akademije. Onda je preusmerila svoje obrazovanje na Fakultet za diplomatiju i bezbednost. Zaposlena je u Ministarstvu spoljnih poslova u press službi. Misao našeg velikog vojvode Misica: “Ko sme taj može, ko ne zna za strah taj ide napred” je Anjin životni moto.

7. NAĐA DJOKIĆ, 20 GODINA, Bajina Bašta

Emotivna, iskrena i odana! Studira farmaciju sa željom da radi u nekoj internacionalnoj firmi. Talenat joj je gluma, a Ema Votson joj je uzor. Dugi niz godina je trenirala odbojku. “Uspeh je niz malih napora, ponavljanih iz dana u dan” je misao Roberta Kolijera koja je vodi.

8.MILICA BREŽANČIĆ, 18 godina, Beograd

Milica završava sportsku gimnaziju i sa majkom vodi navijačice KK Crvena zvezda. Ona se 14 godina bavi plesom, pevanjem i glumom. Želi da upise Fakultet dramskih umetnosti. Životna misao kojom se vodi je: “Ko nema krila i laktovima se služi da poleti”.

9.JAVORKA RAMIĆ, 20 godina, Zitorađa

Javorka studira ekologiju na Fakultetu Futura. Želja joj je da se bavi ekologijom i diplomatijom i zato želi da upiše Fakultete za Diplomatiju i bezbednost. Aktivna je u okviru nevladine organizacije “Zajedno 027” na nizu humanitarnih projekata. Gandijeva misao: ”Budite promena koju želite videti u svetu” je njen moto.

10.NIKOLINA TRNIĆ, 17 godina, Banatsko novo selo

Nikolina je đak generacije u ekonomskoj školi u Pančevu. Njen uzor je Novak Đokovic. Tečno govori engleski i uči spanski. Veliku strast gaji prema putovanju, pisanju i glumi. Njena ambicija je da nastavi dalje obrazovanje u Njujorku. Rumijeva misao koja je inspiriše je: ”Kada počnete hodati po putu, put se pojavljuje”.

11.MILA DAVIDOVIĆ, 17 godina, Niš

Nakon gimnazije želi da upiše stomatologiju i po uzoru na dedu ujaka Dr Suvog, želi da otvori svoju ordinaciju. Ekstremno je talentovana za glumu.Misao Vesne De Vinče koja je inspiriše je: “Za uspeh su potrebni prijatelji, a da su za veliki uspeh su neophodni veliki neprijatelji “.

12.NELLY TERZIĆ, 20 godina, Kijev

Nelly govori šest jezika. Živi i studira ekonomiju u Rimu. Svetski umetnik Filip Štark joj je uzor, jer želi da se bavi dizajnom enterijera. Strasno se bavi sportovima: tenisom, plivanjem, jahanjem i skijanjem. Uvek se seti Mikelanđelove misli koju je izgovorio u svojoj 87. godini kada je izgovorio: “Još uvek učim” .

13.MIA MILIĆ, 20 godina, Podgorica

Studira poslovnu ekonomiju i politiku u Beogradu i želi da postane novinar. Pasionirano se bavi modom. Aktivni je član je udruženja Crveni krst Kraljevo. Govori turski i engleski. Mia kaže da: “Snaga žene ne leži u njenoj fizičkoj moći već u njenoj neuništivoj volji”.

14.IVANA POPOVIĆ, 26 godina, Novi Sad

Završila je dva fakulteta : Fakultet za sport i prava - gde je magistrirala.Trenutno radi kao online trener I nutricionista. Želi da ostvari uspeh Kirk Majersa koji ima sistem teretana za modele. Plivala je za reprezentaciju Srbije. “Sve što možes da zamisliš, možeš i da ostvariš”, sigurna je Ivana.

15.LENKA BOJANIĆ, 17 godina, Subotica

Završila je muzičku školu, svira klavir i bavi se pevanjem. Na master klasu svetskog tenora Gianluca Scarpaleti je brijilirala. Želi da se ostvari kao advokat i da ide stopama svoje majke. Punih 10 godina trenira odbojku. Smatra "da je ljubav dar koji se množi kada se deli", što je rekao Pablo Pikaso.

16.ALEKSANDRA RUTOVIĆ, 25 godina, Beograd

U Americi je završila srednju školu, a u Beču osnovne studije i master za Internacionalni turizam I hotelijerstvo. Radi kao agent za nekretnine. Govori ruski i engleski jezik. Od 5 godine se takmičila u preponskom jahanju sa željom da se bori na Olimpijadi. Poštuje Bušido kodeks, kodeks samuraja.

17.MILICA ĐORĐEVIĆ, 22 godine, Kragujevac

Studira farmaciju i nutricionizam i želi da poveže te profesije u budućoj profesji i otvori svoj Centar zdravlja. Ona je 8 godina trenirala odbojku. Promocija zdravog života na društvenim mrežama je njen hobi po uzoru na Anu Petrović. Sigurna je da: “Sreća prati hrabre”.

18.LARA BUYSE, 20 godina, Atina

Lara poseduje izuzetnu harizmu. Živi u Belgiji i studira nutricionizam i dijatetiku. Govori četiri jezika. Trenirala je odbojku. Volontirala je u kampu za nezbrinutu decu iz Kambodže. Ona je model velikog svetskog brenda - GUESS. Lara je influenser sa 127.000 pratilaca na Instagramu.

Bonus video:

00:12

Požar u Mis Irbijevoj ulici

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja