POBEDNICA IZBORA ZA MIS SRBIJE 2024. JE ALEKSANDRA RUTOVIĆ Ćerka čoveka koji je osuđivan zbog ranjavanja čoveka ponela titulu
Foto: Kurir

srbija ima najlepšu

POBEDNICA IZBORA ZA MIS SRBIJE 2024. JE ALEKSANDRA RUTOVIĆ Ćerka čoveka koji je osuđivan zbog ranjavanja čoveka ponela titulu

Stars -

"Izbor za mis Srbije 2024" na kom se 18 devojaka takmičilo za titulu "najlepše"održan je 19. juna, a predsednica žirija bila je Jelena Karleuša.

Celo veče bilo je obeleženo nastupima poznatih, video prilozima devojaka koje se takmiče i dobrom atmosferom.

Aleksandra Rutović
foto: Kurir

Nakon što su prošetale više odevnih kombinacija došlo je vreme da se proglasi pobednica.

Pobednica izbora za mis Srbije 2024. godine je Aleksandra Rutović.

Inače, Aleksandra ima 25 godina, u Americi je završila srednju školu, a u Beču osnovne studije i master za Internacionalni turizam I hotelijerstvo, a radi kao agent za nekretnine.

Aleksandra Rutović
foto: Kurir

Po proglašenju pobednice, Aleksandra je pred našim kamerama sumirala utiske.

- Nadala sam se, ne mogu da kažem da sam očekivala. Bila je jaka konkurencija, svaka devojka se izdvojila u nekoj vrsti discipline. I dalje sam u šoku, jako sam srećna i uzbuđena. Jedva čekam da vidim šta me čeka. Narednih godinu dana sarađujem sa Vesnom i našom dragom Anjom, pa ćemo videti - istakla je Aleksandra za Kurir.

Aleksandra Rutović
foto: Printscreen

Govori ruski i engleski jezik. Od 5 godine se takmičila upreponskom jahanju sa željom da se bori na Olimpijadi. Poštuje Bušido kodeks, kodeks samuraja.

Inače, Aleksandrin otac je Željko Rutović, čovek koji je osuđen zbog ranjavanja Predraga Rankovića Peconija. Rutovićeva žena je bivša Mis Srbije Mirjana Božović.

Najveću podršku imala je od porodice, prvenstveno oca.

- Najveća podrška su mi moj otac i njegova supruga, sestra, braća... Imam veliku porodicu, svi su bili uz mene - zaključila je Mis Srbije 2024.

Kurir.rs

Bonus video:

06:20

Jelena Karleuša stigla na izbor za mis

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track