OTAC OSUĐEN ZBOG PUCANJA NA MOĆNIKA, A OVO JE MAĆEHA MISS SRBIJE! Bila u rijalitiju, a od muža je mlađa VIŠE OD DVE DECENIJE!
Foto: Printscreen

krenula njenim stopama

OTAC OSUĐEN ZBOG PUCANJA NA MOĆNIKA, A OVO JE MAĆEHA MISS SRBIJE! Bila u rijalitiju, a od muža je mlađa VIŠE OD DVE DECENIJE!

Stars -

Pobednica izbora za Mis Srbije 2024. godine je Aleksandra Rutović.

Dvadesetpetogodišnja lepotica u Beču je završila osnovne studije i master za Internacionalni turizam i hotelijerstvo i radi kao agent za nekretnine, a malo ko zna da je i njena maćeha svojevremeno bila na njenom mestu.

Aleksandra Rutović
foto: Kurir

U pitanju je Mirjana Božović Rutović, koja je udata za Aleksandrinog oca Željka Rutovića, jednog od retkih preživelih aktera filma "Vidimo se u čitulji".

Mirjana je studirala građevinu i i želela da postane građevinski inženjer. Međutim, 2007. godine je predstavljala Srbiju na prestižnom izboru za Mis Sveta 2007. godine u Kini.

Mirjana Božović
foto: Pritnscreen

Samo tri godine kasnije, 2010. postala je deo rijalitija "Farma". Nakon izlaska iz rijalitija upoznaje Željka koji je 22 godine stariji od nje.

Mirjana Rutović
foto: Printscreen Facebook

Inače, Rutović ima kriminalni dosije jer je 22. marta 2017. godine u jednom beogradskom hotelu pucao u biznismena Predraga Rankovića Peconija i ranio ga u nogu. Presudom Višeg suda u Beogradu iz novembra 2023. godine Rutović je osuđen na godinu i 10 meseci zatvora.

Međutim, ovo nije prva presuda.

Željko Rutović
foto: Nemanja Nikolić

U prvoj presudi, Rutović je Rankovića udario pištoljem po glavi i pucao mu u noge, a potom ga udarao čašama i flašama koje su bile na stolu po glavi.

Uprkos "lošem glasu" na kojem je bio Rutović, Mirjana je odlučila da se uda za njega i tako, u martu 2012. godine oni su dobili sina Ognjena, a venčali su se u novembru 2013. godine.

Kurir/Blic

Bonus video:

01:03

Zejna želi da se prijavi sledeće godine na izbor za Miss

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja