SRBIN KOJI JE ČUVAO NAJUTICAJNIJE LJUDE, SADA JE POVLAŠĆENI GOST NAJVEĆIH REVIJA PARIZA: Sedeo sam tačno ispod naše zastave
Foto: Damir Dervišagić

kurir televizija

SRBIN KOJI JE ČUVAO NAJUTICAJNIJE LJUDE, SADA JE POVLAŠĆENI GOST NAJVEĆIH REVIJA PARIZA: Sedeo sam tačno ispod naše zastave

Stars -

Goran Dželatović, poznatiji kao Ajkula, srpski telohranitelj koji je u svojoj karijeri imao priliku da čuva slavne ličnosti kao što su Madona, princ Hari, Dženifer Lopez, Naomi Kembel, Kajli Minog, Robi Vilijams, Bil Klinton i mnogi drugi, ambasador je i poznatog brenda Luj Viton.

Sinoć je održana revija ovog brenda u Parizu, a tim povodom Goran se uključio u emisiju "Puls Srbije".

Kao ambasador poznatog brenda, Goran nam je preneo kako je prošla revija u Parizu, koga je sve video i koje je trendove zapazio.

- Trend je bio Luj Viton, kao što je i očekivano na Luj Viton fešn šou. Video sam mnogo poznatih ličnosti, mog velikog prijatelja Omarsaja, glumca poznatog iz serije Lupin, zatim Smita Rou-a, mog dobrog prijatelja koji igra za Arsenal. Međutim, najlepši utisak mi je ostavilo to što sam sedeo ispod naše zastave - rekao je Goran, sa očiglednim ponosom.

05:38

SRBIN KOJI JE ČUVAO NAJUTICAJNIJE LJUDE, SADA JE POVLAŠĆENI GOST NAJVEĆIH REVIJA PARIZA: Sedeo sam tačno ispod naše zastave

Razgovor se zatim okrenuo ka pitanjima prestiža i praćenja modnih trendova u Srbiji.

- Svako nosi ono što voli i ono što može da priušti. U Srbiji ima mnogo lepih devojaka koje se lepo nose i bez Luj Viton-a. Mislim da bi originalni Luj Viton mogao suzbiti popularnost lažnih komada kod nas. Ko može sebi da priušti, zašto da ne? Ako voli, naravno - istakao je Goran, dodajući da je važno biti svoj i graditi svoj imidž autentično.

Luj Viton, torba
foto: Dave Shopland / Shutterstock Editorial / Profimedia

Goran je podelio i neke od noviteta koje je zapazio na reviji.

- Nećete verovati, izbacili su kopačke za fudbal koje su već na putu ka meni. To mi se svidelo, jer se vraćaju u period Svetskog prvenstva 1998. u Francuskoj. Sada su napravili kopačke i odela koja su bila tamno siva, tamno plava, crna, i mnogo su mi se dopala. Torbe su, naravno, bile fantastične, boje prelepe - rekao je Goran.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

52:24

REALNA PRIČA - AJKULA - 25.03.2023

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track