BEBI DOL SE POSLEDNJI PUT OPROSTILA OD MAJKE: Završen ispraćaj za kremaciju, uz pevačicu u teškom trenutku bili NJENI NAJMILIJI
Foto: Kurir

tuga na novom groblju

BEBI DOL SE POSLEDNJI PUT OPROSTILA OD MAJKE: Završen ispraćaj za kremaciju, uz pevačicu u teškom trenutku bili NJENI NAJMILIJI

Stars -

Legendarna pevačica Bebi Dol, oprostila se danas poslednji put od svoje majke Magdalene Megi Šarić, na ispraćaju za kremaciju, koji je održan na Novom Groblju u Beogradu.

Bebi Dol
foto: Kurir

Intimnoj ceremoniji prisustvovali su samo najbliži prijatelji i porodica umetnice, čije je pravo ime Dragana Todorović. Među prvima je stigao njen dugogodišnji prijatelj i velika podrška Zoran Ćumura.

Uz nju sve vreme najmiliji

Bebi Dol
foto: Kurir

Sa belim ružama u rukama, stigao je i pre slavne pevačice, a čim je ona došla među prvima joj je izjavio saučešće. Pevačica je sve vreme u tišini stajala pored sanduka u kapeli, a podrška su joj bili najbliži.

Bila uz majku do kraja

1 / 9 Foto: Kurir

Podsećamo, njena majka preminula je u subotu, potvrdio je blizak prijatelj porodice redakciji Kurira.

00:36

Bebi Dol plače nakon kremacije

- Bebi je poslednjih nekoliko godina sebe stavila po strani da bi brinula o članovima svoje porodice. Najpre je tu bila baka, potom tetka, da bi na kraju sada ostala i bez majke. Ona svesrdno trudila da joj ulepša i olakša poslednje trenutke, što je značilo da je morala da zapostavi svoje poslovne i privatne obaveze - rekao je za Kurir pevačicin najbolji drug.

(Kurir.rs/I.M./M.J.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track