MILICA PAVLOVIĆ U ZAGREBU TRAŽILA DA JOJ DONESU NEŠTO ŠTO IMA SAMO U ŠVAJCARSKOJ: Pevačica pred spektakl kida kako izgleda (FOTO)
Foto: Mina Dishlenkovich

otkrivamo

MILICA PAVLOVIĆ U ZAGREBU TRAŽILA DA JOJ DONESU NEŠTO ŠTO IMA SAMO U ŠVAJCARSKOJ: Pevačica pred spektakl kida kako izgleda (FOTO)

Stars -

Milica Pavlović će danas održati koncert u zagrebačkoj areni. Oko 14 časova Milica je u pratnji svog tima stigla u Arenu.

Došla je jednostavno obučena, ali nam nisu promakli detalji da je na sebi imala i veoma skupocene modne detalje.

1 / 5 Foto: Mina Dishlenkovich

Prethodne noći je imala generalnu probu na kojoj je izvela kompletan šou zajedno sa bendom i plesačima, te je isprobala i nove kostime u okviru brzih promena, budući da ima vremenska ograničenja.

Kako je generalna proba prošla besprekorno, Milica će danas imati samo probe sa specijalnim gostima.

Iako je do pre samo nekoliko dana bilo u planu da na koncertu ima dva gosta, u zadnji čas je pala odluka da joj se na sceni pridruži i treći gost.

Milica Pavlović
foto: Ivan Miladinović, Mina Dishlenkovich

Iako bi mnogi očekivali da je Milica zahtevna kada je opremanje njenog bekstejdza u pitanju - zapravo je vrlo jednostavna i skromna.

Jedino što je tražila da njen bekstejdž poseduje jeste voda, koštunjavo voće i aparat za kafu. Budući da je Milica veliki ljubitelj kafe, to joj je posebno važno, te je u Zagreb dan pre njenog dolaska stigla sveže samlevena kafa iz Švajcerske, koju je ona otkrila dok je tamo živela kod svog oca i radila u štampariji, i već dugi niz godina je verni potrošač tog brenda.

Bonus video:

00:52

Milica Pavlović na probi u zagrebačkoj Areni

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track