ŽIVOT IH NIJE MAZIO! TEŠKI TRENUCI IZ ŽIVOTA SANDRE AFRIKE I EMIRA ĐULOVIĆA
Foto: Kurir Televizija

ŽIVOT IH NIJE MAZIO! TEŠKI TRENUCI IZ ŽIVOTA SANDRE AFRIKE I EMIRA ĐULOVIĆA

Stars -

“Trpela sam nasilje od oca! Šišao je sestru, brata i mene na kratko, kako bi nas kaznio!”

Da u životu nije uvek sve kao što izgleda, potvrđuje ispovest gostiju današnje emisije „dIvan show“, vodtelja Ivana Gajića. Iako ste navikli na mnogo smeha, igara i opuštanja u ovoj emisiji, uz Ivana i njegove goste, ovoga puta imaćete priliku da čujete teške trenutke iz života dve uspešne estradne ličnosti, Sandre Afrike i Emira Đulovića.

Čućete detalje iz perioda trudnoće Sandre Afrike. Otvorila je dušu i ispričala kako se osećala kada je saznala da je tadašnji dečko, fudbaler Vladimir Volkov, prevario sa njenom poznanicom.

Teške trenutke doživljavala je još kao dete, kada je, kako je rekla “trpela nasilje od oca”. On je nju, sestru i brata nekoliko puta ošišao na kratko, po kazni, mada često bez ikakvog posebnog razloga. Njihova majka je strašno patila zbog toga, dešavalo se da se onesvesti od šoka. U ovoj emisiji čućete sve detalje u vezi sa ovim periodom njenog života.

Emir je govorio o tome kako je 2014. godine uložio novac u album i promociju, a onda su se dogodile velike poplave i sve je pauzirao i otišao da spasava ljude. U emisiji se rasplakao zbog tog perioda.

Kako su započeli karijeru, ko je finansirao njihove prve hitove, sve o teškim trenucima iz njihovog privatnog života, pogledajte u ovoj emisiji punoj emotivnog naboja. Gledajte “dIvan šou” danas od 16.10 na Kurir televiziji!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track