SANDRI AFRICI KOLEGE MINIRALE NASTUPE! Pevačica za Kurir otkrila: Sabotirali su me, IMAM SNIMLJEN DOKAZ!
Foto: Kurir televizija

kurir televizija

SANDRI AFRICI KOLEGE MINIRALE NASTUPE! Pevačica za Kurir otkrila: Sabotirali su me, IMAM SNIMLJEN DOKAZ!

Stars -

Pevačica Sandra Afrika bila je gošća emisije "Divan šou", gde je otvoreno govorila o svojoj karijeri, izazovima s kojima se suočavala i uspehu koji je postigla.

- Sad vam nekako sve prolazi, duetska pesma, album, ceo, kažu u današnje vreme pogotovo i ozbiljna investicija i ozbiljna smelost objaviti toliko pesmi, fotova i čega sve nema - započeo je voditelj Ivan Gajić razgovor sa pevačicom.

Ivan Gajić
foto: Kurir televizija

- Ja sam prezadovoljna kako je album prošao. Uradila sam promociju, sve kolege koje sam zvala su došle. Srce mi je bilo puno, jer sam tu videla onako koliko me vole. To je po prvi put, 18 godina sam na sceni i prvi put sam videla tada koliko me stvarno kolege vole i poštuju - rekla je Sandra i dodalala:

- Od samog početka kada sam se pojavila, bila sam nekako kao levo smetalo. U smislu "ko je sada ona", i smetala sam tu donekle. Onda kako su godine prolazile, ja sam nekako to svoje mesto opravdavala. Mislim, dokazivala, čovek se dokazuje dok je živ. Onda su me nekako, sad mogu da stanem iza toga i da tvrdim, da sam tek sad prihvaćena. Možda je to bilo godinama unazad, ali nisam videla svojim očima.

02:20

SANDRI AFRICI KOLEGE MINIRALE NASTUPE! Pevačica za Kurir: Sabotirali su me, gubila sam nastupe zbog njih! IMAM SNIMLJEN DOKAZ

Sandra je podelila i priču o tome kako su joj kolege minirale nastupe:

- Imam snimljen dokaz za to. Na početku karijere bilo je mnogo prepreka. Kolege su me često sabotirale, gubila sam nastupe zbog njih. Ali nisam se predala, nastavila sam da radim i borim se za svoje mesto na estradi - rekla je.

Divan Šou
foto: Kurir

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:37

SANDRA AFRIKA PROKOMENTARISALA NOVI IZGLED DŽEHVE: Dala komentar koji će pevačica sigurno ceniti, a onda otkrila i odakle se znaju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja