"IZAŠAO JE PRED MENE, IZVADIO PIŠTOLJ I PUCAO SEBI U NOGU!" Šok detalji sa nastupa Sandre Afrike: Sve je počelo zbog jedne pesme
Foto: Printscreen/Instagram

kurir televizija

"IZAŠAO JE PRED MENE, IZVADIO PIŠTOLJ I PUCAO SEBI U NOGU!" Šok detalji sa nastupa Sandre Afrike: Sve je počelo zbog jedne pesme

Stars -

Srpska pevačica Sandra Afrika bila je gošća voditelja Ivana Gajića u emisiji "Divan šou", gde je otkrila šokantne detalje sa jednog od svojih nastupa.

Sandra je započela priču objašnjavajući kako je došlo do incidenta:

- Bilo je to kada je jedan lik iz publike tražio još jednu pesmu, ali nastup je morao da se završi zbog ograničenja rada lokala. Rekla sam mu da nije do mene, već da su mi rekli da moramo završiti. Ako dozvole, meni nije problem da nastavim - rekla je Sandra.

Sandra Afrika
foto: Kurir televizija

Međutim, situacija je brzo eskalirala.

- Pucao je sebi u nogu. Da, da, ozbiljan problem. Nije meni ništa falilo, nije meni ništa bilo. Došao je tražeći pesmu, rekla sam da ne mogu, i on je to uradio. Kako je uneo oružje, ne znam. Te večeri sam videla nenormalnu količinu oružja - ispričala je pevačica.

Divan Šou
foto: Kurir

Sandra je dalje opisala haos koji je usledio.

- Policija je već bila pozvana. Mene su sklonili, i dok sam prolazila, videla sam devojku za šankom kako baca nešto u neku rupu iza šanka. Verovatno su znali da će policija doći. Bila sam u šoku - rekla je Sandra, dodajući da je incident bio jedan od mnogih nenormalnih situacija koje je doživela na početku svoje karijere.

01:19

IZAŠAO JE PRED MENE, IZVADIO PIŠTOLJ I PUCAO SEBI U NOGU! Šok detalji sa nastupa Sandre Afrike: Sve je počelo zbog jedne pesme

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

02:20

SANDRI AFRICI KOLEGE MINIRALE NASTUPE! Pevačica za Kurir: Sabotirali su me, gubila sam nastupe zbog njih! IMAM SNIMLJEN DOKAZ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track