"NISAM MU BILA JEDINA, TEK SAM KASNIJE SAZNALA" Suzana Jovanović o krahu braka: Vratila sam se kod roditelja!
Foto: Nemanja Nikolić

"NISAM MU BILA JEDINA, TEK SAM KASNIJE SAZNALA" Suzana Jovanović o krahu braka: Vratila sam se kod roditelja!

Stars -

Pevačica Suzana Jovanović skoro 30 godina uživa u skladnom u braku sa Sašom Popovićem, međutim pre nego što je upoznala njega imala je još jedan brak u kome je dobila sina Danijela.

Suzana je progovorila o neuspešnom braku i periodu kada je jedva punoletna rodila dete.

Saša Popović, Suzana Jovanović
foto: Nemanja Nikolić

- To je bila ljubav na prvi pogled. Rodila sam sina kada sam imala osamnaest godina - rekla je Suzana, a voditeljka ju je uputala da li je u nekim trenucima bila nezadovoljna i šta je navelo da stavi tačku na prvi brak.

- Desile su se stvari koje sam ja tek kasnije saznala, da nisam jedina u njegovom životu. Ne želim nekome da budem druga. Razveli smo se - istakla je Suzana, a voditeljka je pitala kako se tada snašla sa malim detetom.

- Dete je bilo malo, uzela sam sina i odvela ga kod mojih roditelja, zajedno smo brinuli o tom malom biću. Uz pomoć njih mi je sve bilo lakše – rekla je Suzana i dotakla se svojim prvih muzičkih početaka.

Suzana Jovanović
foto: Printscreen Magazin In

- Mića Panić je došao i ponudio mi je saradnju sa njim i njegovim orkestrom. Tada mi je bilo lakše, a pre toga sam brinula da li će biti posla za mene- prisetila se pevačica, na šta je voditeljka konstatovala da je razvedenim ženama teže da ponovo stupe u brak. Ipak, to nije bio slučaj sa Suzanom koja je zahvaljujući Saši Popoviću pronašla svoju mirnu luku.

- Naravno da je Saša znao da imam dete, on je prvi rekao da dođe kod nas u Beograd. Odmah ga je prihvatio i ponašao se kao adekvatan muškarac - rekla je Suzana.

Kurir/Grandonline

Bonus video:

05:06

Suzana Jovanović pred koncert Milice Pavlović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track