"PRIBLIŽAVAMO SE CIFRI OD 43 MILIONA" Patike sa hodočašća Nikole Rokvića otišle za 530.000 dinara, nastavlja HUMANU MISIJU
Foto: Printskrin/Instagram

"PRIBLIŽAVAMO SE CIFRI OD 43 MILIONA" Patike sa hodočašća Nikole Rokvića otišle za 530.000 dinara, nastavlja HUMANU MISIJU

Stars -

Pevač Nikola Rokvić nedavno je završio svoju humanu misiju kada je pešačio od Beograda do Egine kako bi sakupio novac za dečiju onkologiju, a njegovo hodoljublje pratio je čitav region.

Međutim, Nikola Rokvić se tu nije zaustavio, a sada je otkrio kako napreduje njegova nova misija.

On je stavio na licitaciju patike koje je koristio da bi stigao do manastira Svetog Nektarija Eginskog, a sada je ona završena. Kako je pevač otkrio, na cifru koju je već skupio na misiji, dodato je čak 530.000 dinara.

- Dragi ljudi, licitacija patike je završena. Uz Božiju pomoć prikupili smo dodatnih 530.000 dinara. Sada se približavamo cifri od 43 miliona dinara. U narednim danima ćemo vas obavestiti kojoj ustanovi ćemo dodatno usmeriti sredstva koja smo prikupili, pored Beograda i Niša, kao i dokle smo stigli sa nabavkom potrebnih aparata - napisao je Nikola na svom nalogu na Instagramu, pa dodao:

- Jedan naš korak i dobra volja među nama uz Božiji blagoslov su dovoljni da pokrenemo čudesan krug radosti, ljubavi i humanosti. Slava Bogu i hvala za sve.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja