BEBI BUM MEĐU SRPSKIM ZVEZDAMA 10 poznatih dama koji će ove godine postati MAME: Među njima voditeljke, glumice, žene fudbalera...
Foto: Damir Dervišagić, Antonio Ahel, Antonio Ahel / Ata Images

mašala

BEBI BUM MEĐU SRPSKIM ZVEZDAMA 10 poznatih dama koji će ove godine postati MAME: Među njima voditeljke, glumice, žene fudbalera...

Stars -

Veliki broj popularnih dama trenutno je u drugom stanju, a mi izdvajamo deset budućih mama koje prosto sijaju uoči ostvarenja u najvažnijoj životnoj ulozi.

U prvoj polovini ove godine "bebi groznica" bukvalno je zatresla domaću javnu scenu. Neki od najomiljenih poznatih parova podelili su radosne vesti o proširenju svojih porodica, a neki se u ovoj ulozi ostvaruju po prvi put, dok su drugi već iskusne mame i tate.

Marija Kilibarda i Branislav Bane Vučelić

Juče je javnost oduševila informacija da voditeljka Marija Kilibarda očekuje svoje prvo dete sa izabranikom Branislavom Vučelićem. Harizmatična voditeljka ne skida osmeh sa lica, a Banetova majka, glumica Ljiljana Dragutinović potvrdila je ovu radosnu vest za medije, nakon čega je i voditeljka rekla da se "štipka za nadlakticu da se uveri da nije san".

Marija Kilibarda
foto: Printscreen

Tamara Dragičević i Petar Benčina

Najlepši srpski glumački par očekuje svoje treće dete. Tamara Dragičević i Petar Benčina imaju već dvoje dece - ćerku Stašu i sina Lazara. Kako su nedavno saznali i pol bebe, čini se da će muški tabor u domu Dragičević -Benčina dobiti pojačanje.

Petar Benčina
foto: Nemanja Nikolić

Sanja Kužet i Nemanja Živojinović

Voditeljka Sanja Kužet odlučila je da se posveti sebi i uživa u trećoj trudnoći, u kojoj očekuje dečaka sa suprugom Nemanjom Živojinovićem. Par uživa u skladnom braku već godinama, a svoju intimu čuvaju daleko od radoznalih očiju.

Sanja Kužet, Nemanja Živojinović
foto: Damir Dervišagić

Nina Seničar i Džej Elis

Zanosna Novosađanka očekuje svoje drugo dete sa suprugom Džejem Elisom, inače uspešnim američkim glumcem. Par već ima ćerkicu Noru Grejs, a uspešna voditeljka, glumica i manekenka, Nina Seničar, pokazala je svoj trudnički stomačić na ovogodišnjoj Vanity Fair zabavi upriličenoj nakon ceremonije dodele Oskara.

Nina Seničar, Džej Elis
foto: AFF-USA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ana i Predrag Rajković

Mlada manekenka, preduzetnica i majka dvojice dečaka Ana Rajković obradovala je svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram podelivši vest da je u drugom stanju, a ona i suprug Predrag nisu krili sreću kada su saznali da iščekuju - jednu malenu princezicu.

Ana Rajković, Predrag Rajković
foto: FOTO: Printscreen / Instagram / rajkovic__ana

Anđela Jovanović i Mihail Dudaš

Anđela i poznati atletičar Mihail Dudaš venčali su se prošlog leta na imanju nedaleko od Beograda nakon više od tri godine veze, a sada iščekuju svoje prvo dete. Mlada glumica navodno je na sredini trudnoće.

Mihail Dudaš, Anđela Jovanović
foto: Instagram/mihaildudas

Hana Huljić i Petar Grašo

Par su koji svoju ljubav i intimne trenutke skriva od očiju javnosti, a nedavno je dobio svoje prvo dete. Pevač Petar Grašo i i njegova izabranica i muzičarka Hana Huljić očekuju još jednog novog člana porodice.

Petar Grašo, Hana Huljić
foto: Nemanja Nikolić

Vanja Nenadić i Marko Todorović

Još jedan mladi glumački par iščekuje svoje prvo dete, a u pitanju su zvezda "Vinove loze" Vanja Nenadić i njen verenik Marko Todorović. Par se verio krajem prošle godine u Londonu, a njihova sreća uskoro će se umnožiti, s obzirom na to da su mediji preneli navode da je u petom mesecu trudnoće.

Vanja Nenadić, Marko Todorović
foto: Damir Dervišagić

Marija Ramadanovski i Stefan Davidović

Mlađa ćerka Džeja Ramadanovskog, Marija nalazi se u poodmakloj trudnoći, a par čeka devojčicu. Ona i njen suprug su u februaru imali malu ceremoniju, gde su okupili najbliže i sa njima podelili najradosnije vesti. Između njih se nalazio balon sa natpisom "dečak ili devojčica" koji je trebalo da probuše, a iz njega su ispale roze konfete, što označava da je beba ženskog pola.

Marija Ramadanovski, svadba, venčanje
foto: Nenad Kostić

Iskra Brajović i Siniša Babić

Ćerka Vuka Brajovića nedavno je otkrila u drugom stanju, a ona i njen suprug Siniša čekaju drugo dete. Iskra se od supruga rastala pre tri godine, a sada su ponovo zajedno, i kako je sama rekla, pomirenje se desilo nakon polaganja ispita zrelosti. Par čeka dečaka.

Iskra Brajović
foto: Sonja Spasić

Kurir.rs

Bonus video:

01:38:13

SCENIRANJE 25.06.2023. MILOMIR MARIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track