STVORIO NAJVEĆE HITOVE, PA SE OTROVAO I JEDVA PREŽIVEO! Posle 20 godina ponovo stao na scenu, bori se za pobedu u Nikad nije kasno
Foto: Printscreen

STVORIO NAJVEĆE HITOVE, PA SE OTROVAO I JEDVA PREŽIVEO! Posle 20 godina ponovo stao na scenu, bori se za pobedu u Nikad nije kasno

Stars -

Kompozitor najvećih estradnih hitova, Muharem Hamzakadić, večeras će se boriti za pobedu u pevačkom takmičenju "Nikad nije kasno".

- Još uvek sam aktivan muzički i autorski pa sam mislio da nema potrebe da se takmičim, ali sam shvatio da je emisija jako gledana i da je sve to veoma zanimljivo. Mislio sam da sam afirmisan pevač, oni su me prijavili, ali svakako da sam na dobitku kako god da se okrene – priznao je Haro kome je muzika najveća ljubav od srednjoškolskih dana.

Muharem Hamzakadić
foto: Printscreen

Danas je tonac i muzički urednik, kompozitor i tekstopisac, međutim, malo ko zna da je Muharem autor vanvremenskog hita "Ja baraba, sve joj džaba".

- Prvi veliki uspeh u mojoj karijeri je počeo sa autorskim radom od Davora Badrova, od pesme koju verovatno svi znate „Ja baraba, sve joj džaba“, pa sam posle napisao „Jedina“, i tako je sve krenulo, počeli su svi da me zovu.

Muharem Hamzakadić
foto: Printscreen

U svojoj trideset godina dugoj karijeri Haro je snimio nekoliko singlova i čak dva albuma, a kako kaže nakon šoua „Nikad nije kasno“ ne planira da stane.

- Pre nekih petnaest godina sam snimao i to je sve lepo krenulo, dobro se zavrtelo. Snimio sam dva pop-rok albuma, a onda, negde oko 1997. godine su zavladali narodnjaci i mi smo prestali sa radom. Međutim, malo manje sam počeo da mislim na sebe i da pišem sebi pesme - objasnio je Hamzakadić.

Muharem Hamzakadić
foto: Printscreen

Pored muzike, Haro ima je i strastveni ljubitelj riboloca i prirode od kad zna za sebe. Međutim, ta ljubav ga je jedom zamalo koštala života.

- Imao sam jednu specifičnu situaciju, nakon trideset godina bavljenja gljivama, sam se otrovao, ali na kraju se sve dobro završilo, što je bitno - ispričao je pevač.

Kurir/Grand

Bonus video:

01:25

SAŠA POPOVIĆ MI JE REKAO DA IZGLEDAM KAO KVOČKA! Voditeljka Dragana Katić progovorila o odnosu sa direktorom Grand produkcije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track