"ONA PREDSTAVLJA SRPSKU BEZOBRAZNU DRSKU ŽENU" Suzana Mančić progovorila o Jeleni Karleuši: Ne znam gde je njena granica...
Foto: Damir Dervišagić

IMA REČI HVALE

"ONA PREDSTAVLJA SRPSKU BEZOBRAZNU DRSKU ŽENU" Suzana Mančić progovorila o Jeleni Karleuši: Ne znam gde je njena granica...

Stars -

Suzana Mančić, gostovala je u jednom potkastu gde je govorila o raznim detaljima iz svog privatnog života, karijeri, naslovnoj strani plajboja, svom partneru ali i Jeleni Karleuši. Voditeljka je o Jeleni imala samo reči hvale a do detalja je objasnila šta misli o njoj.

Suzana Mančić
foto: Kurir televizija

- Jelena Karleuša, ja ne znam nijednu njenu pesmu, ali ona deluje svetski i probija sve moguće granice. Ja ne znam gde je njena granica. Nekad mi se ne dopada, nekada pretera, ali sve u svemu, ona je neko ko predstavlja jednu srpsku, bezobraznu, pametnu, inteligentnu, drsku ženu - rekla je za Alo.

Jelena Karleuša
foto: Kurir

Podsetimo, Suzana Mančić u svom CV-u ima zanimanja glumice, pevačice i TV voditeljke. U svakoj branši je ostavila određeni pečat, ali je muškom delu publike definitivno ostala omiljena kao loto devojka.

Oduvek je važila za jednu od najlepših žena sa naših prostora. Njena harizma ali daleko poznati smeh, ostali su i njen zaštitni znak. Od muzike je odustala vrlo brzo i posvetila se samo voditeljstvu.

Bonus video:

01:25:56

SCENIRANJE 18.06.2023. LJILJANA STJEPANOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track