ALEKSANDRA NIKOLIĆ KONAČNO OTKRILA U KAKVIM JE ODNOSIMA SA CAROM Nakon svih drama i skandala staju na ludi kamen? Evo prave ISTINE
Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen

OPA

ALEKSANDRA NIKOLIĆ KONAČNO OTKRILA U KAKVIM JE ODNOSIMA SA CAROM Nakon svih drama i skandala staju na ludi kamen? Evo prave ISTINE

Stars -

Mediji su sa pobedicom Zadruge 6, razgovarao o njenoj ćerkici, odnosu sa Filipom Carem, ali i tome kako se Aleks Nikolić snašala u ulozi majke.

Aleks je otkrila u kakvom je odnosu sa Filipom Carem s obzirom da se o njihovom odnosu često polemiše:

- Mi smo skroz okej, nekad se desi da ja njega blokiram. Posvađamo se i ja to tako uradim, pa ga odblokiram i tako u krug. On je često ovde, opčinjen je sa Leonom, istraumiran je malo, pogotovo kada gleda kako je kupam - rekla je Aleks i otkrila da će ići kod Cara za leto:

Aleksandra Nikolić
foto: Printskrin/Instagram

- Ići ćemo kod njega, moja Leona je bogata, ona ima kuću na moru, stan u Beogradu. Filip je uložio novac i završio tu kuću i jako mi je drago zbog toga. Što ste tiče nas najbitnija nam je Leona, a on i ja možemo da se posvađamo, ali ne isred nje, fokus nam je ona, niko drugi, a naša ćerkica liči na svog tatu.

- Najveća podrška i pomoć mi je mama, hvala joj na tome, i sada je razumem - rekla je Aleks i priznala da li ona i Car spremaju svadbu:

- Ne planiramo ništa, nisam ja od tih koji planiraju to. Videćemo - dodala je pobednica Zadruge 6 i otkrila koga vidi kao pobednicu Elite:

Filip Car
foto: Printskrin/Instagram

- Mislim da će to biti Anita, kada se desilo ono sa Matorom, kada joj je Matora bacila stvari, ali nikome ja tu ne bih dala pobedu.

Pink

Bonus video:

00:08

Dok mu Aleks čuva ćerku, evo šta radi Car

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track