OVO SU TRI POBEDNIKA NIKAD NIJE KASNO! Selma je očarala društvene mreže, Sašo imao najviše SMS, a Ružica je najbolja žiriju
Foto: Pritnscreen

OVO SU TRI POBEDNIKA NIKAD NIJE KASNO! Selma je očarala društvene mreže, Sašo imao najviše SMS, a Ružica je najbolja žiriju

Stars -

Održalo je finala devete sezone, popularnog takmičenja "Nikad nije kasno". Najveći broj glasova na Fejsbuku ove godine odnela je pevačica Selma Čavkić. Sašo Bašeski osvojio je najveći broj SMS glasova, čak 6087 u takmičenju Nikad nije kasno. Treći pobednik takmičenja "Nikad nije kasno" po mišljenju stručnog žirija je Ružica Čavić.

Naime, Selma je osvojila 4.927 glasova i ubedljivo odnela pobedu u ovoj kategoriji.

Selma Čavkić ima 43 godine i rođena je 18. aprila 1980. godine u Bihaću. Kaže da je oduvek maštala da bude pevačica, a karijeru je započela već sa 15 godina.

Sa 16 upoznaje svog sadašnjeg supruga koji je klavijaturista i iste godine se i udaje. Danas su u braku 27 godina i ima dvoje dece, sina od 26 godina i ćerku od 15 godina i unuku koju je dobila u 37. godini, prenosi "Grandonline".

Nakon nekoliko godina medijske pauze nekadašnja učesnica „Zvezda Granda“ i majka pevača koji je rasplakao Šabana Šaulića, Selma Čavkić dočekala je svoju priliku da se pokaže u emisiji „Nikad nije kasno“.

Selma uglavnom peva narodnu muziku, ali voli sve ostale muzičke žanrove. Najviše je pevala pesme Dragane Mirković za koje svo kažu da joj najbolje pristaju.

Nikad nije kasno
foto: Pritnscreen

Sašo, koji je vrlo emotivno primio vest o pobedu u kategoriji SMS glasova, sada slavi, a zbog bolesti majke, zamalo nije odustao od takmičenja.

- Mama je bila u jednoj od prošlih emisija i nedugo nakon toga doživela je moždani udar. Bila je tako teška situacija i mislio sam da ću da se povučem iz takmičenja, kao i iz festivala u Prilepu gde treba da nastupam, ali ona je bila sve bolje i bolje. Sada je već sasvim dobro i to mi je dalo podsticaj i snagu da nastavim dalje – rekao je Sašo za Grand i priznao da je imao sreće što je doveo majku u jednu od prethodnih emisija „Nikad nije kasno“.

Nikad nije kasno
foto: Pritnscreen

- To je bila poslednja šansa da je ona mogla da dođe, da smo ostavili za neko od poslednjih kola to ne bi bilo moguće – dodao je Baševski.

- Ovo jeste jedna tužna vest, ali sam presrećan što se moja majka oporavlja, sve je bolje i bolje – istakao je pevač.

Treći pobednik takmičenja "Nikad nije kasno" po mišljenju stručnog žirija je Ružica Čavić.

Inače, Ružica iza sebe ima uspešnu karijeru koju je prekinula kada se 2005. godine povukla iz javnosti, a o njenom životu malo se znalo sve dok se pre devet meseci nije pojavila u kod Žike Jakšića u emisiji.

Karijeru je započela u bendu „Nemoguće vruće“, nakon čega je njen muzički put krenuo uzlaznom putanjom.

Nikad nije kasno
foto: Pritnscreen

Učestvovala je na mnogim festivalima i osvajala nagrade, a među brojnim pesmama najdraži joj je duet sa Željkom Samardžićem „Nikad ne reci uskoro“ kao i pesma „Sve ja to poštujem“ koja je bila veliki hit.

Ipak, 2006. godine povukla se sa javne scene u jeku popularnosti i udala se za kolegu, muzičara Nenada Tomićevića i odlučila da se posveti porodici.

Ružica je od stručnog žirija dobila 188 glasova. Inače, Ružica iza sebe ima uspešnu karijeru koju je prekinula kada se 2005. godine povukla iz javnosti, a o njenom životu malo se znalo sve dok se pre devet meseci nije pojavila u kod Žike Jakšića u emisiji.

Karijeru je započela u bendu „Nemoguće vruće“, nakon čega je njen muzički put krenuo uzlaznom putanjom. Učestvovala je na mnogim festivalima i osvajala nagrade, a među brojnim pesmama najdraži joj je duet saŽeljkom Samardžićem „Nikad ne reci uskoro“ kao i pesma „Sve ja to poštujem“ koja je bila veliki hit.

Ipak, 2006. godine povukla se sa javne scene u jeku popularnosti i udala se za kolegu, muzičara Nenada Tomićevića i odlučila da se posveti porodici.

– Meni je bilo broj jedan da se ostvarim kao majka, i pošto smo sina dugo godina čekali, onda smo povukli ručnu i sve stavili sa strane dok nismo oformili porodicu. Evo sad kada je stao na noge i smatram da je već odrastao čovek, sad mogu da nastavim dalje– rekla je Ružica u razgovoru za Grand.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track