IMA NEKA TAJNA VEZA? OŽENJEN KOŠARKAŠ PARTIZANA ODUŠEVLJEN AFRIKOM: Javno ga podelila, a onda su usledili komentari: NE DIRAJ GA
Foto: www.imagephotoagency.it / imago sportfotodienst / Profimedia, Petar Aleksić

fatalna za sportiste

IMA NEKA TAJNA VEZA? OŽENJEN KOŠARKAŠ PARTIZANA ODUŠEVLJEN AFRIKOM: Javno ga podelila, a onda su usledili komentari: NE DIRAJ GA

Stars -

Sandra Afrika jedna je od pevačica na koju sportisti ne ostaju imuni. Da li zbog njenog fatalnog izgleda ili samo zbog pesama, to za sada nije poznato. Košarkaš koji je tek nedavno stigao u Srbiju i ušao u Partizanov tim, Ife Lundberg, još ne zna dobro da priča naš jezik, ali je vrlo dobro upućen u lik i delo Sandre Afrike, reklo bi se.

Ife Lundberg
foto: Massimo Ceretti / imago sportfotodienst / Profimedia

On je na svom Instagram profilu objavio svoju sliku, a fotografiju je pratila pesma "Devojka tvog druga" numera koja je jedna od najvećih hitova pevačice.

Sandra Afrika
foto: Kurir televizija

Sandra je to videla pa je na svom tviter nalogu podelila njegovu objavu i pitala svoje pratioce "Zanima me ko mu je prvi pustio moju pesmu?".

Nakon što je ona postavila pitanje, komentari su se samo nizali. Mnogi su rekli kako bi pevačica trebala da se skloni od njega jer je oženjen i ima dete, dok su neki komentarisali da bi on pored nje bio još bolji košarkaš.

„Ima čovek ženu i dete, nemoj slučajno da ti je palo na pamet“, „Oženjen je, ima dete, molim te, ne diraj ga“, "Ako bude bio sa Sandricom on će igrati brutalno, Afrikice samo napred".

1 / 3 Foto: Printscreen

Podsetimo,sportisti su slabi na Sandru, ali ni Afrika ne ostaje imuna na njih. Njena velika ljubav je bio fudbaler Vladimir Volkov, a povezivali su je sa košarkašem Nikolom Milutinovim, kao i fudbalerom Lukom Jovićem, a ona je te navode uvek demantovala.

Bonus video:

01:37

SANDRA AFRIKA PROKOMENTARISALA NOVI IZGLED DŽEHVE: Dala komentar koji će pevačica sigurno ceniti, a onda otkrila i odakle se znaju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track