ANASTASIJA I GUDELJ PRAVE DVA SLAVLJA: Šampanjac stiže iz Toskane, sirevi iz Italije, a Ceca spremila ŠOK iznenađenje za goste
Foto: Printscreen/Instagram, Shutterstock

ANASTASIJA I GUDELJ PRAVE DVA SLAVLJA: Šampanjac stiže iz Toskane, sirevi iz Italije, a Ceca spremila ŠOK iznenađenje za goste

Stars -

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj navodno spremaju ogromno svadbeno veselje i to na dva mesta. Prvo će se održati u Beogradu, a drugo u Sevilji. Nakon što su se venčali u Cecinoj kući, njih dvoje su rešili da prirede ogromno svadbeno veselje.

Prvo će se održati odmah nakon Evropskog fudbalskog prvenstva u Beogradu. Anastasija još razmišlja o prostoru, a ono što je sigurno da zna da će na njemu biti pedesetak njenih najboljih i najbližih prijatelja i rođaka. S obzirom na to da su Ražnatović brojni zna se da će pozivnice stići na adresu tek onih odabranih.

Nemanja Gudelj, Anastasija Ražnatović
foto: Instagram

Sa druge strane Gudeljeva porodica koja je sada u odličnim odnosima sa Ražnatovićima dolazi na beogradsko slavlje i njegovih nekoliko prijatelja najbližih. Ono slavlje koje će se odigrati u Sevilji planirano je prvenstveno za porodicu Gudelju i njihove prijatelje koji tamo i žive, ali i za uži deo porodice Ražnatović Anastasije.

Nemanja i Ceca će za sve ljude iz Beograda finansirati kompletno avionske karte i hotelski smeštaj. Pa ne čudi da će kompletna organizacija biti na visokom nivou.

Anastasija Ražnatović, Nemanja Gudelj
foto: Printscreen/Instagram

Kako su ranije mediji pisali, Anastasija brine o venčanici koju će nositi, dok je za meni na slavlju biti zadužen Namanja.

- Dok Anastasija vodi brigu u venčanici i haljini koju bi obukla kasnije, Nemanja je više zadužen za hranu i piće jer želi da ima poseban meni. Anastasijinu venčanicu radiće poznati kreator iz Njujorka i ona će tamo otići na probu, ne razumem se baš u ta imena kreatora pa nisam zapamtio koji je u pitanju. Znam da je već dobila nacrt koji je u nekim delovima prepravila, i da je izabrala materijale koji su joj ponuđeni za takav model. Radi se po njenim merama. Sa druge strane, Nemanja je tražio da sirevi budu iz Španije i Italije, kao i šampanjac koji stiže iz Toskane - rekao je ranije izvor za Blic.

Medeni mesec poklanja Ceca

S obzirom na to da su Nemanja i Anastasija se građanski venčali u Beogradu, pred sam početak Evropskog prvensta u fudbalu, gde Gudelj brani boje Srbije, medeni mesec će morati da pričeka. Ipak, kako je pisao Blic, mladenci planiraju odlazak na egzotičnu destinaciju koju će iskeširati tašta Ceca. Čim Nemanja bude imao pauzu i bude oslobeđen svakodnevnih treninga bračni par će spakovati kofere. Šuška se da je Ceca spemila i poklone iznenađenja, te da je vrlo emotivna zbog udaje naslednice koja će živeti u Španiji.

Kurir.rs/Scandal/Preneo I. L.

Bonus video:

03:23

Anastasija Ražnatović o udaji i životu u Španiji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track