TREPER NAKON PREKIDA SARADNJE SA KOLEGOM CVETA! Pljugica nosi torbu od 2.000 evra: Paparaco na beogradskom aerodromu
Foto: Kurir

HIT FOTKE

TREPER NAKON PREKIDA SARADNJE SA KOLEGOM CVETA! Pljugica nosi torbu od 2.000 evra: Paparaco na beogradskom aerodromu

Stars -

Luka Bijelović, poznatiji kao Lule Pljugica, i nakon prekida saradnje s treperom Desingericom, s kojim se zajedno pojavio na estradnom nebu, radi punom parom.

Pljugica
foto: Kurir televizija

Pljugicu smo nedavno uslikali na aerodromu kada se vraćao s nastupa u Nemačkoj. On je bio sam, jer inače za njegove nastupe nije potreban bend, već samo di-džej, a ono što smo primetili jeste Lukina markirana torba. On je nosio duksericu s likovima iz poznate serije "Kuća od papira" (La casa de papel) i crnu trenerku, dok je u ruci držao skupocenu torbu marke "guči", čija je cena 2.200 evra na njihovom zvaničnom sajtu za onlajn prodaju.

Lule Pljugica
foto: Kurir

Kako smo mogli da primetimo, on je potpuno prošao nezapaženo na aerodromu, a nakon što je izašao na parking sačekao ga je taksi, kojim se uputio prema svom domu.

Lule Pljugica
foto: Kurir

Podsetimo, popularni treper nedavno je imao problem sa sinom Alke Vuice kada mu je dao novac za pesmu, a ono što je platio - nije dobio. Kako je i sam rekao za Kurir, on je platio njemu i njegovom saradniku 3.000 evra, a pesma mu nije napisana. Sin pomenute pevačice prvo je pokušavao da s treperom ispegla situaciju preko advokata, a kad je video da mu to ne uspeva, samo je nestao.

Stars Naslovna
foto: Kurir

Kurir.rs

Bonus video:

01:25:56

SCENIRANJE 18.06.2023. LJILJANA STJEPANOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track