U emisiji Puls Srbije gostovala je zvezda regiona i bivše jugoslavija raskošnih vokalnih mogućnosti, Kaliopi.

Povod za njeno gostovanje bio je novi album koji je izdala pod jednostavnim i neobičnim nazivom: "Album".

screenshot-3.jpg
Kurir Televizija 
foto: Kurir televizija

- Nazvali smo album album jer ovo je prvi put u mojoj karijeri da imam dvojezični album. Na jednom albumu nalaze se pet makendonskih i pet srpskih pesama. Tako je to na neki način simnpl svega onoga od samih mojih početaka do velike jugoslovenske karijere koja je nakon nastanka grupe Kaliopi započela sve do onog albuna "Rođeni" koji nam je učvrstio mesto na muzičkoj sceni i sve one pesme koje su se nizale u narednom periodu. Samim tim smo došli do zaključka da je prao ime za album album jer u albumu se sadrže sve lepe fotografije koje sećaju na neko lepo vreme.

kurir televizija KALIOPI PROGOVORILA O SVOJOJ ZABRANJENOJ PESMI! Govori o "najstarijem zanatu", a kad je izašla na radiju izazvala SKANDAL!

Na konstataciju voditeljke da na novom albumu nema samo ljubavnih pesama po kojima je ona prepoznatiljiva, Kaliopi je rekla da ona u karijeri nije izvodila samo ljubavne balada, već i angažovane pesme sa škakljivom socijalnom tematikom:

- Svi misle da je pevam samo ljubavne balade, ali tokom karijere mi smo pravili u angažovane pesme, a neke od njih su bile i zabranjivane. Hteli smo da progovorimo i o stvarima u društvu što nije bilo baš popularno. Uvek smo bili dosledni svom muzičkom izrazu i nismo hteli da jurimo neki muzički mejnstrim. Jedna pesma bila je puštena samo jedan jedini put na radio i nikada je više nismo čuli. U pitanju je pesma "Mama" sa albuma "Rođeni".

Ovu pesmu možete poslušatu u videu:

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

Kurir Ženi pozlilo na koncertu Kaliopi 1