BRAT POPULARNE PEVAČICE SE TAKMIČIO U "ZVEZDAMA GRANDA"! Nijke ni znala da on zna da peva, a evo šta je pevač o njoj imao da kaže!
Foto: Printscreen/Instagram

BRAT POPULARNE PEVAČICE SE TAKMIČIO U "ZVEZDAMA GRANDA"! Nijke ni znala da on zna da peva, a evo šta je pevač o njoj imao da kaže!

Stars -

Poznata slovenačka pevačica Senida Hajdarpašić rođaka je mladog Edisa Agića koji je učestvovao u takmičenju "Zvezde Granda".

Ona je sada otkrila da li je u kontaktu sa Edisom, kao i kakvi su odnosi u njenoj porodici.

Senidah
foto: ATAImages

- Zapravo, njegov deda i moj deda su braća. Bliski smo - rekla je pevačica koja je, inače, crnogorskog porekla.

- U Crnoj Gori su svi bliski, iako je ne znam koje je koleno, oni kažu jako blizak... (smeh). Divan je dečko - dodala je ona.

- Nisam ni znala da peva. Pre par godina sam tek saznala da voli muziku, posle sam ga videla u emisiji. Nisam znala da je takav vokal. Čuli smo se i videli nedavno u Podgorici - istakla je Senidah.

Edis je, inače, svojevremeno o pevačici za "Grand" pričao:

- Ja to nisam krio, samo nisam mahao informacijom da mi je Senida sestra. Jednostavno nisam želeo da gradim svoj put preko tuđeg imena, iako mi je Senida sestra od tetke, moj i njen deda su rođena braća. Ranije je bilo više prilika da se viđamo i bili smo bliži. Ona sada živi preko, na turneji je stalno, pa se slabije i viđamo. Ranije, kad god se okupimo, bilo je i prilike da pričamo o muzici.

Kurir/Telegraf

Bonus video:

00:38

Senida pokušala neprimetno da uđe na koncert Dina Merlina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track