DEVOJKE SALEĆU SINA DRAGANE MIRKOVIĆ NA NJENOM NASTUPU! Isplivao snimak iz kluba, evo kako Marko reaguje dok mu prilaze i traže...
Foto: Printscreen

DEVOJKE SALEĆU SINA DRAGANE MIRKOVIĆ NA NJENOM NASTUPU! Isplivao snimak iz kluba, evo kako Marko reaguje dok mu prilaze i traže...

Stars -

Mariko Bijelić, sin balkanske dive Dragane Mirković, velika je podrška majci, a odnedavno je odlučio i da se bavi njenom karijerom. Tako je sad na društvenim mrežama osvanuo video sa Draganinog nastupa gde je Marko bio u publici.

Marko se odlčno zabavljao s prijateljima uz hitove svoje majke, a devojke ga nisu ostavljale na miru. On se, baš kao i Dragana, strpljivo slikao sa svima ko je želeo uspomenu sa njim.

Podsteimo, Marko je pasionirani ljubitelj automobila i "Formule 1" pa nije ni čudo što se na njegovom profilu najčešće mogu videti slike četvorotočkaša.

Sin Dragane je obrazovan, lepo vaspitan, uspešan. Zapravo Draganin naslednik poseduje sve osobine koje žene vole da jedan muškarac ima. Folk diva ne krije da je ponosna na to u kakvog je džentlemna on izrastao, ali prvenstveno je radosna što je dobrim vaspitanjem od njega stvorila momka na kojeg bi svako drugi mogao da se ugleda i prati njegov put.

Dragana Mirković pričala je o svojim naslednicima u javnosti:

- Moja deca su najnormalnija deca na svetu, imali su normalno detinjstvo i bili odlični đaci. Marko studira ekonomsko pravo, a Manuela završava srednju školu i radila je na recepciji u "Ricu" - ispričala je Dragana medijima svojevremeno.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track