BIVŠI DEČKO TARE SIMOV SE ISPALIO ZA STO ŽIVOTA! Komentarisao građane u Srbiji i dođoše a onda BRILJIRAO: Fašizam, nacionalizam…
Foto: Printscreen

BIVŠI DEČKO TARE SIMOV SE ISPALIO ZA STO ŽIVOTA! Komentarisao građane u Srbiji i dođoše a onda BRILJIRAO: Fašizam, nacionalizam…

Stars -

Bivši dečko Tare Simov Danilo, nakon ljubavnog brodoloma sa nekadašnjom zadrugarkom, postao je dosta aktivniji na drustvenim mrežama, koje uglavnom koristi kako bi sa svojim fanovima komentarisao teme koje mu privlače pažnju, zbog čega je sada završio na stubu srama.

Tara Simov, Danilo Raičević
foto: Nemanja Nikolić, printscreen, Shutterstock

Najme, Danilo je komentarisao situaciju u zemlji Srbiji i našim gradovima, a tom prilikom se žestoko ispalio jer je koristio reči koje u ovom kontekstu nemaju veze sa vezom.

Danilo je sa fanovima razmatrao kako Beograđani mrze sve ljude iz drugih gradova koji se dosele u glavni grad Srbije, a takođe je primetio i da u drugim velikim gradovima vlada, po njegovom mišljenju, netrpeljivost prema ostalim građanima koji dođu tu da žive, a nisu se tu rodili.

Danilo Raičević
foto: Printscreen

Međutim, on smatra da je pak situacija dosta drugačija, ako, kako je rekao, “dođoši imaju para”, te u tom slučaju “ nacionalizam i fašizam ne postoje”, rekao je Danilo, dok mnogobrojni korisnici drustvene mreže Tiktok nisu mogli da veruju šta čuju, zbog čega su mu u komentarima održali čas istorije.

Da podsetimo, naciolizam je privrženost svojoj državi, dok s druge strane fašizam predstavlja nasilno suzbijanje opozicije i snaćno disciplinovanje društva i privrede, kojji se istakao u Evropi tokom ranog 20. veka.

Bonus video:

00:04

Trudna Tara Simov plače na sav glas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track