STARIJA SESTRA NATAŠE BEKVALAC POBEDILA TEŠKU BOLEST! Dragana o najtežem periodu u životu: "Muž u vojsci, tata ostao u Srbiji..."
Foto: Printskrin/Instagram

STARIJA SESTRA NATAŠE BEKVALAC POBEDILA TEŠKU BOLEST! Dragana o najtežem periodu u životu: "Muž u vojsci, tata ostao u Srbiji..."

Stars -

Najstarija sestra Bekvalac, Dragana, primer je da žena svojom snagom i verom u život može sve. Starija sestra Nataše Bekavalac baš na dan kada je rodila ćerku Zoi saznala je nimalo prijatne vesti.

- Znate kako je bilo?! Bombardovanje... 11. 4. 1999. nisam nikada mogla da pišem o ovom periodu mog života. Jedan je od težih. Muž u vojsci, tata ostaje u Srbiji, a mi žene same odlazimo u Loveč jer je tata tamo bio fudbalski trener. Pošto sam u devetom mesecu, pozlilo mi je u avionu, slećemo i hitan porođaj... Ostajem sama u bolnici među nepoznatim ljudima, ne znam jezik, ostavljaju me ne misleći da ću se za pola sata poroditi. Ranije dosta... I tada kreće pakao.

Dragana Bekvalac
foto: Printskrin/Instagram

- Ona je jedino bila dobro... Moja Sara. Umirem lagano od bolova i još mi saopštavaju da imam tumor na pankreasu i akutni pankreatitis. Ok. Postporođajna depresija sledi i neću više ništa. Neću ni da živim... Posle dve nedelje prihvatam nju i tada kreće moj rolerkoster sa Zoi. Kako ona kaže: "Majka ja ne znam šta ti više nije jasno", kada je bilo šta pitam...

Zoi, Sara Šekularac
foto: Printscreen/Instagram

- "Pa nisi me rodila kada treba, a ne nešto drugo", i neka.... Volim što je svoja, volim što zna šta neće, obožavam što je uradila sve ono što ja nisam smela, što mi je kao mala rekla: "Hoću samo onako kako ja hoću, slagala se ti ili ne"...

- Bilo je teško, ali sam danas ponosna majka jedne samostalne, hrabre, inteligentne devojke, jedne velike umetničke duše, prvenstveno ispravne i jake žene - napisala je sestra Nataše Bekvalac prošle godine na Instagramu.

Danas, Dragana je uspešna preduzetnica, ponosna majka dve ćerke i najbolja supruga svom mužu Mihajlu Šekularcu.

U 52. godini može se pohvaliti linijom na kojoj joj zavide upola mlađe žene, a sve to duguje zdravom životu i pozitivnom energijom koju emituje na svakom koraku.

Kurir.rs/Gloria

Bonus video:

00:07

Nataša Bekvalac čestita Kuriru rođendan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja