JOVANA JOKSIMOVIĆ OTKRILA OD ČEGA BOLUJE: Godinama živi sa ovim zdravstvenim problemom a potpuno je neprimetan! Doktorka u ČUDU
Foto: Printskrin/Instagram

šok

JOVANA JOKSIMOVIĆ OTKRILA OD ČEGA BOLUJE: Godinama živi sa ovim zdravstvenim problemom a potpuno je neprimetan! Doktorka u ČUDU

Stars -

Jovana Joksimović otkrila je da ima depigmentaciju kože, odnosno vitiligo.

Voditeljka je u emisiji "Uranak" na K1 televiziji ugostila dermatologa koji je govorio na ovu temu, a onda je priznala da boluje od vitiliga.

Jovana Joksimović
foto: Printscreen

- Kada god nešto ima udeo u imunološkom sistemu, stres svakako može pogoršati situaciju, jer se te ćelije ipak prepliću. Može, ali i ne mora. Ako je nešto genetski predodređeno, kroz takve događaje možeš dodatno uticati na manifestaciju - rekla je doktorka, a onda je Jovana Joksimović otkrila da boluje od vitiliga, što je veoma iznenadilo doktorku Jelenu Stojković Filipović.

- Ja sada prvi put čujem da vi imate vitiligo - rekla je iznenađeno doktorka.

- Imam ga na licu, na laktu, ruci - dodala je Jovana Joksimović, uz napomenu da je svoj vitiligo zavolela.

Jovana Joksimović
foto: Damir Dervišagić

Takođe je otkrila da smatra kako je vitiligo na njoj potpuno neprimetan.

- Razmišljam da je vitiligo na meni potpuno neprimetan i da ga mogu uočiti samo zli i zavidni ljudi. Meni je interesantno da te fleke nisu više toliko bele, izgleda da počinju da se reepigmentuju - kazala je Jovana i objasnila da bi najbolji savet osobama bio, da svako treba da zavoli svoje mane.

Bonus video:

01:28:47

SCENIRANJE 11.06.2023. MIJATOVIC KODIC SOFRONIJEVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track