"ULAZILA MI JE KROZ DIMNJAK U SOBU" Janjuš upozorava Stanislava na Maju! SMEH DO SUZA: Evo šta je sve otkrio o Marinkovićevoj!
Foto: Printscreen Instagram

"ULAZILA MI JE KROZ DIMNJAK U SOBU" Janjuš upozorava Stanislava na Maju! SMEH DO SUZA: Evo šta je sve otkrio o Marinkovićevoj!

Stars -

U "Eliti" će se u subotu uveče, odlukom publike, organizovati venčanje bivših partnera Stanislava Krofaka i Mione Jovanović.

Maja Marinković, koja je donedavno bila u vezi sa Stanislavom, želela je jasno da da do znanja bivšem dečku da mu neće dopustiti da se ponaša neprimereno na momačkoj večeri.

Maja je pokušala da ubedi bivšeg dečka da ne radi stvari koje bi njoj smetale, ali se u razgovor umešao Marko Janjušević Janjuš i sve nasmejao do suza.

- Druže, nisi ti doživeo da se zaljubi u tebe. Da si doživeo još 15 dana, ti bi otkazao meč za 2027. godinu - ubacio se Janjuš kako bi Krofaku objasnio ozbiljnost situacije u kojoj se nalazi.

- Znači ovo što sam ja proživeo, to je sitnica? - pitao je kroz smeh Krofak.

- Je l' si tu lud čoveče?! Žena mi je ulazila kroz dimnjak u sobu, 'ej! Na svadbi, brate, samo ovako da sediš za stolom k'o onaj Vukota kad se ženio i kad onaj samo stoji - govorio je Janjuš.

- Oni nju odvezu na Rajsko i maknu čamac i nema čamca... - kazao je Stanislav.

- Druže ta preplivava, ona leti, ona ima i padobran, i onaj propeler. Ona dolazi, samo ako hoće. Brate, je l' si gledao nekad trilere? Ozbiljne trilere? Mi smo u ozbiljnim trilerima. To shvati - zaključio je Janjušević dok ostali nisu mogli da dođu do daha od smeha.

Bonus video:

03:58

Taki Marinković Uskoro se ženim, žena mi je iz Bosne

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja