NI OVE LEPOTICE IM NISU POMOGLE Žene srpskih orlova ulepšale su tribine svojim šarmom i harizmom, ovo je lepša strana neuspeha
Foto: Printscreen, Nemanja Nikolic

NI OVE LEPOTICE IM NISU POMOGLE Žene srpskih orlova ulepšale su tribine svojim šarmom i harizmom, ovo je lepša strana neuspeha

Stars -

Fudbalska reprezentacija Srbije završila je učešće na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. Izabranici selektora Dragana Stojkovića Piksija u odlučujućem trećem kolu C grupe odigrali su nerešeno 0:0 sa Danskom, što nije bilo dovoljno za plasman u osminu finala.

Dok su ih sa tribina i kraj „malih ekrana“ bodrili verni obožavatelji, sigurni smo da našim fudbalerima najviše znači podrška najmilijih, a pogotovo njihovih žena i devojaka.

Luka Jović koji je trenutno heroj srpske reprezentacije na Evropskom prvenstvu nakon što je postigao gol u poslednjim sekundama i spasao Srbiju od poraza od Slovenije u vezi je sa manekenkom Sofijom Milošević.

Luka Jović, Sofija Milošević
foto: Instagram/lukajovic

Njihova veza je od prvih dana privlačila mnogo pažnje, a par je izdržao sve komentare i ostao čvrsto zajedno.

EURO 2024, Srbija, Slovenija, Sofija Milošević
foto: Nemanja Nikolić

Sofija Milošević bila je verena za Filipa Živojinovića, bila je u vezi sa Viktorom Troickim. Kasnije je izlazila sa srpskim fudbalerom Ademom Ljajićem 3 godine, a nakon toga uplovila je u vezu sa Lukom Jovićem sa kojim je dobila dva sina.

Anastasija Ražnatović, Nemanja Gudelj
foto: Printscreen/Instagram

Fudbaler Nemanja Gudelj oženio je pevačicu Anastasiju Ražnatović koja već neko vreme boravi u Španiji, gde on živi i nastupa za „FK Sevilju“.

EURO 2024, Srbija, Slovenija, Svetlana Ražnatović, Anastasija Ražnatović, Ceca
foto: Nemanja Nikolić

Anastasija i njena majka Svetlana Ceca Ražnatović otputovale su u Nemačku na Evropsko prvenstvo u fudbalu i uživo sa tribina bodre reprezentaciju Srbije, a naročito navijaju za Gudelja.

Ana Rajković, Predrag Rajković
foto: Printscreen/Instagram

Anu Rajković, suprugu golmana Predraga Rajkovića, javnost dobro poznaje. Bavila se modelingom, sada dizajnira dečju obuću. U braku su četiri godine i imaju dva sina.

Isidora Kadijević, Nemanja Radonjić
foto: EPA/Neil Hall, Instagram

Fudbaler Nemanja Radonjić u vezi je sa manekenkom Isidorom Kadijević, koja spremno čeka današnji meč.

Nemanja Radonjić tokom cele karijere važi za opasnog momka koji voli da izlazi i zavodi atraktivne pripadnice lepšeg pola, ali Isidora mu je sada uspešno ukrala srce.

Aleksandar Mitrović venčao se sa Kristinom sa kojom ima troje dece, a ona je uvek prisutna da ga bodri sa tribina.

Kristina je dve godine starija od fudbalera, a prvo dete su dobili još 2016. kada je Mitrović imao 22 godine.

Zanimljivo je to da je Kristina ćerka poznatog srpskog trenera Aleksandra Janjića, koji je vodio Rad, Jagodinu, Voždovac, Javor, Inđiju…

I baš ona je, kako mnogi smatraju uspela da „ukroti“ i „smiri“ fudbalera koji je ranije bio veoma poznat po ispadima – od nervoze, šutiranja svega ispred, do nekih „ludih frizura“ i autfita.

Natalija Ilić važi za jednu od najlepših žena fudbalera, a na nju je ponosan i njen verenik, fudbaler Sergej Milinković-Savić.

Natalija pleni izgledom, i često je možemo videti na fotografijama koje Sergej objavljuje, a Instagram profil joj je zaključan jer voli da živi daleko od očiju javnosti.

Dušan Vlahović, Vanja Bogdanović
foto: Giuseppe Maffia / imago sportfotodienst / Profimedia

Fudbaler Dušan Vlahović u vezi je sa Vanjom Bogdanović sa kojom se poznaje od detinjstva. Bili su u vezi, pa su raskinuli zbog daljine, a onda ih je sudbina ponovo spojila.

Podsetimo, orlovi nakon neuspešnog učinka na Euro2024 vraćaju se pognute glave u Srbiju. Ni lepše polovine koje su sve vreme bile uz njih, a većina ih je i bodrila sa tribina, nisu pomogle i dale im vetar u leđa kako bi postigli uspeh.

Kurir.rs/Grand

Bonus video:

00:06

Anastasija Ražnatović podelila snimak sa svadbe

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track