VRUĆE LETO! PEVAČICE SE SKINULE U KUPAĆE 3 BROJA MANJE! Pokazale obline u tangama, a tek da vidite provokativne poze! (FOTO)
Foto: Instagram/nikolijaofficial, Instagram/emaradujko, Instagram/karleusastar

VRUĆE LETO! PEVAČICE SE SKINULE U KUPAĆE 3 BROJA MANJE! Pokazale obline u tangama, a tek da vidite provokativne poze! (FOTO)

Stars -

Sezona je godišnjih odmora, a naše poznate dame, koje inače vredno rade tokom letne sezone, iskoristile su trenutke pauze kako bi se opustile i uživale na suncu.

Nikolija Jovanović skinula se u bikini pokazala i ravan, zategnut stomak.

"Skini komad odeće… more brige odneće", napisala je Nikolija.

Marina Visković je odlučila da se ovo leto potpuno posveti sebi

Moj album će preskočiti ovo leto. Slušala sam svoj osećaj i prvi put sam maksimalno svoj ugodjaj stavila na prvo mesto i uživam u tome celim bićem. Nema potrebe bilo šta forsirati iz najbolje energije se dese i najbolje stvari kada sebe opteretimo sa nekim ciljevima koji su veći od onog što trenutno možemo stvaramo sebi nelagodnost koja nas troši na svim nivoima. Tako da lepo je nekada opustiti se i otpustiti sve, svakako će se desiti ono što je najbolje za nas! Volim vas sve koji ste uz mene i koji jedva čekate album, a volim i vas koji me ne volite balans je važan", napisala je Viskovićeva.

Aleksandra Mladenović i pre početka najvrelijih dana otputovala je s dečkom na Maldive, a na Instagramu je postavila fotografiju u bikiniju, a zadnjicu je stavila u prvi plan. Koliko se opustila pokazuje je i činjenica da je imala vremena i da odgovara na poruke fanova.

- Imaš li dečka? - upitao ju je jedan korisnih Instagrama, a ona je odgovorila:

- Muža plus dečka - napisala je Mladenovićeva ispod fotke gde pozira.

Ema Radujko sezonu kupanja je otvorila mnogo ranije pre svih. Već početkom aprila objavila je snimke sa Tajlanda. U tanga izazovnom kupaćem kostimu, Ema je snimala isključivo svoju pozadinu.

Vesna Đogani napravi svake godine "bum" kada objavi fotografije u bikiniju. Tako je i sada bilo kada se pohvalila svojim izgledom. Ona se javila u pauzi između nastupa iz Crne Gore.

Jeleni Karleuši nisu potrebni ni mora ni plaža kako bi se osvežila tokom vrelih dana. Ona se u svom bazenu u luksuznoj vili na Dedinju rashlađovala u minijaturnom tanga kupaće.

Mada se diva već ove godine i to u januaru skidala u kupaći i uživala na suncu, ali na plaži u Dubaiju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja