ANASTASIJA DO KRAJA ŽIVOTA NE MORA NIŠTA DA RADI! Evo koliko novca Nemanja Gudelj zarađuje na nedeljnom nivou, VRTOGLAVA CIFRA
Foto: Printscreen/Instagram

ANASTASIJA DO KRAJA ŽIVOTA NE MORA NIŠTA DA RADI! Evo koliko novca Nemanja Gudelj zarađuje na nedeljnom nivou, VRTOGLAVA CIFRA

Stars -

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj porodičnu oazu izgradili su u Sevilji, gde Nemanja trenutno igra. Luksuzna vila sa bazenom prelep je porodični dom, u kome bračni par uživa, baš kao i ostatak Nemanjine porodice.

Anastasija Ražnatović
foto: Printskrin/Instagram

Domaća javnost nije mogla a da se ne zapita kolika je zarada Nemanje Gudelja, kada za svoju porodicu fudbaler obezbeđuje samo najbolje.

- Naime, na “Capology” sajtu prikazan je tačan iznos koji Nemanja zarađuje i to na nedeljnom nivou. Kako se navodi, na njegov račun svake nedelje legne 78.846 evra.

Nemanja Gudelj
foto: WE KRAFT / imago sportfotodienst / Profimedia

Gudelj je prošao kompletnu fudbalsku akademiju NAC Breda, a od 2009. je igrao za tim Brede ispod 19 godina, i to u drugoj diviziji holandskog fudbala. Sledeće sezone prešao je u prvi tim.

Sezona 2012 / 2013. bila je sezona Nemanjine potpune afirmacije. Odlukom da napusti Ajaks i nastavi fudbalsku karijeru u Kini napravio je zaokret i od tog momenta niže sve veće uspehe. Trenutno dominira igrom u španskoj Sevilji, a nastupa i za našu seniorsku reprezentaciju.

EURO 2024, Srbija, Slovenija, Svetlana Ražnatović, Anastasija Ražnatović, Ceca
foto: Nemanja Nikolić

Nemanja je trenutno u Nemačkoj, gde sa našom reprezentacijom učestvuje na Evropskom prvenstvu u fudbalu, dok mu podršku sa tribina pružaju supruga, cela njegova porodica, ali i tašta Ceca.

kurir.rs/Story

Bonus video:

03:23

Anastasija Ražnatović o udaji i životu u Španiji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track