"ČIM SAM IZAŠAO SA STADIONA, ČUO SAM POGRDNE REČI NA RAČUN PIKSIJA!" Ćira uživo iz Štutgarta: Žao mi je razočarane publike
Foto: Kurir televizija

kurir televizija

"ČIM SAM IZAŠAO SA STADIONA, ČUO SAM POGRDNE REČI NA RAČUN PIKSIJA!" Ćira uživo iz Štutgarta: Žao mi je razočarane publike

Stars -

Srbija je na Evropskom prvenstvu prošla kroz težak period, suočavajući se s nekoliko ključnih faktora koji su uticali na njen neuspeh. Loša taktika, nedostatak entuzijazma među igračima, povrede ključnih igrača, slabost odbrane i neefikasnost napada samo su neki od problema koji su sprečili naš tim da ostvari bolji rezultat.

Pevač Dejan Ćirković Ćira uključio se uživo iz centra Štutgarta u emisiju "Puls Srbije" kako bi komentarisao učinak Srbije na Evropskom prvenstvu.

Dejan Ćirković Ćira započeo je razgovor opisom atmosfere na stadionu.

- Ja sam trenutno u centru Štutgarta. Ovde danas igraju Belgija i Ukrajina. Atmosfera je bila fenomenalna - rekao je Ćira, dodajući da su srpski navijači došli iz svih krajeva Evrope kako bi podržali svoj tim.

Dejan Ćirković Ćira
foto: Pritnscreen

Ipak, uprkos sjajnoj atmosferi na stadionu, igra srpskog tima nije ispunila očekivanja.

- Što se tiče igranja, videli ste svi kako je bilo. Prvo poluvreme jako loše. Žao mi je ove publike koja je došla toliko daleko. Bilo je tu tablica iz Švajcarske, tablica iz Hamburga, tablica iz Frankfurta - rekao je Ćira, ističući koliko su navijači bili razočarani posle utakmice.

03:25

ČIM SAM IZAŠAO SA STADIONA, ČUO SAM POGRDNE REČI NA RAČUN PIKSIJA! Ćira uživo iz Štutgarta: Žao mi je razočarane publike

Jedan od ključnih trenutaka u Ćirinom komentaru bio je kada je govorio o našem selektoru, Draganu Stojkoviću Piksiju.

- Kada sam ja izašao sa stadiona, mnogo grupa govorilo je takve pogrdne reči. Ne znam, oni su ga sami birali. On nije igrao na terenu, ali mnogo igrača se trudilo. Ja ga nisam ni postavio, ne mogu ni da ga skidam - rekao je Ćira, naglašavajući da je odgovornost na selektoru, ali i na igračima koji su bili na terenu.

Dejan Ćirković Ćira
foto: Kurir televizija

Ćira je posebno kritikovao nedostatak truda kod nekih igrača.

- Dosta igrača se trudilo, ali maltene se šetalo onako kao sad ovde ja po Štutgartu. U jednom momentu sam se toliko iznervirao da sam hteo jednog igrača, samo njega da snimam, jer se ponašao kao da je tu onako na stadionu - rekao je Ćira, opisujući frustraciju zbog nedostatka zalaganja.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

04:40

PIKSI JE MOJ PRIJATELJ I ŽAO MI JE ŠTO ĆU OVO REĆI, ALI... Keba udario na Orlove nakon kraha na EP: Nedostaje veza između igrača

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track