Letnje kupanje u slanoj vodi zamka na Zlatiboru
Foto: Promo

Letnje kupanje u slanoj vodi zamka na Zlatiboru

Stars -

Dobro poznat Klub Satelit nudi idealan letnji odmor. Smešten u srcu predivne planine Zlatibor, Klub Satelit već dve decenije pruža svojim gostima nezaboravne trenutke odmora i relaksacije. Prošle godine smo još jednom renovirali objekat. Sa više od 100.000 zadovoljnih gostiju iza nas, ponosni smo što iz godine u godinu učestvujemo u vašim najlepšim uspomenama.

Savršen spoj prirode i ugostiteljstva

Klub Satelit
foto: Promo

Pozivamo vas da leto provedete kod nas i uživate u svežem planinskom vazduhu Zlatibora. Naš Klub Satelit nudi savršeno okruženje za opuštanje, a renovirani spa-centar predstavlja pravu oazu mira. Posebno izdvajamo bazen sa slanom vodom, kao jedinstven užitak na planini, koji će vas oduševiti svojim lekovitim svojstvima. Gastronomski užitak našeg restorana je odavno poznat.

I nama je važna porodična atmosfera

Klub Satelit nudi sadržaje za sve uzraste. Dok vi uživate u spa-centru ili gurmanskim specijalitetima u restoranu, vaši mališani imaju gde da se zabavljaju u vašem i našem zamku. Posebno smo ponosni na posvećenost porodicama – hotel je dizajniran tako da se i najmlađi osećaju kao kod kuće. Zato nam se redovno vraćaju porodični ljudi, koji u nama imaju još jedan dom.

Klub Satelit
foto: Promo

Predstavljamo naš novi objekatSatelit Lux

Radujemo se da vam najavimo naš novi apart-hotel Satelit Lux, koji će otvoriti svoja vrata do kraja godine. Trenutno u završnoj fazi gradnje, ovaj šest spratova visok hotel, sa podzemnom garažom, obećava luksuzan boravak za sve goste. Satelit Lux nudi dva restorana, bar, prostrani spa-centar sa zatvorenim bazenom, kao i igraonicu za decu, a unutar svakog apartmana su đakuzi i sauna.

Unikatna arhitektura

Inspirisani uspehom i prepoznatljivim izgledom našeg prvog objekta, Satelit Lux će takođe imati zeleni krov i arhitekturu koja podseća na zamak. Iako je izgradnja bila zahtevna, bajku privodimo kraju. Verujemo da će ova jedinstvena kombinacija moderne udobnosti ispuniti očekivanja svih mališana koji su i do sada bili naše princeze i naši prinčevi.

Klub Satelit
foto: Promo

Zahtevna gradnja

Želeli smo da napravimo jedan specifičan objekat koji nije očekivana kockasta zgrada već liči na postojeći Klub Satelit. A sa modernim tehnologijama imamo mogućnost da naš novi zamak sadrži sisteme pametne zgrade. Bili smo svesni da je takav projekat teži i skuplji za izvođenje, ali smo želeli da napravimo nešto drugačije i prepoznatljivo, po uzoru na Klub Satelit, za sve princeze i prinčeve, u najepšem zamku na Zlatiboru.

Klub Satelit
foto: Promo

Posvećenost kvalitetu

Oba hotela će funkcionisati pod upravom naše iskusne menadžerske ekipe. Sa dugogodišnjim iskustvom i znanjem u ugostiteljstvu, kao dobitnici mnogih nagrada, članovi domaćih i međunarodnih udruženja garantujemo vrhunsku uslugu i nezaboravno iskustvo za sve naše goste. Posetite nas i uverite se zašto su zeleni krovovi zamka postali sinonim za kvalitetan odmor na Zlatiboru.

Klub Satelit
foto: Promo

Čekamo vas sa nestrpljenjem!

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track