PIKSIJEV STAN U PARIZU JE SUVI LUKSUZ! Pogled ima na Ajfelov toranj, a evo šta SIN fudbalskog selektora Srbije radi sa ovim stanom
Foto: Zorana Jevtić, Shutterstock

PIKSIJEV STAN U PARIZU JE SUVI LUKSUZ! Pogled ima na Ajfelov toranj, a evo šta SIN fudbalskog selektora Srbije radi sa ovim stanom

Stars -

Fudbalski selektor Srbije Dragan Stojković Piksi u nekoliko država sveta poseduje luksuzne nekretnine.

Luksuzan stan u Francuskoj prestonici, čiji izgled ostavlja bez daha, izdaje turistima.

Porodica Stojković poseduje stan od 60 kvadrata koji se nalazi u najlepšem delu Pariza, a isti rentira njihov sin Marko Stojković preko popularne aplikacije za izdavanje nekretnina "Airbnb".

Marko ne želi da zavisi od roditelja, te se aktivno bavi biznisom, o čemu se piše godinama. Sa jedne strane ima svoju firmu za proizvodnju pseće hrane, ali je i agent u rentiranju stana.

U opisu dvosobnog Piksijevog stana stoji da se nalazi u luksuznoj zgradi, te da je opremljen po svetskim standardima. Dnevna soba kao i veći deo stana čini luksuzni nameštaj brenda "Fendi", televizor koji prikazuje sliku u 4K rezoluciji, a kupatilo je celo u mermeru.

Podno grejanje postoji u većem delu stana, naglašeno je u opisu. Stan se nalazi na samo nekoliko koraka od čuvenog hotela "Plaza Athenee".

Marko je, inače, na sajtu kratko opisao sebe, te na profilu koji je verifikovan stoji sledeće: - Volim da putujem. Trenutno živim između Pariza i Majamija/Los Anđelesa.

Podsetimo, Piksi je prodao vilu na Dedinju za 2.500.000 evra, i sa suprugom Snežanom preselio se u velelepnu vilu u samom srcu Beograda, koja se godinama nalazi u njihovom vlasništvu.

Dragan Stojković Piksi
foto: Printscreen

Kuća ima 246 kvadratnih metara i tri sprata. Renoviranje je odrađeno tako da je svaki sprat kao poseban stan. Piksi se odlučio na tu varijantu kako bi njegove ćerke Anja i Andrea imale svoj prostor kad dođu u Beograd - rekao je izvor jednom prilikom za "Informer".

kurir.rs/blic/preneo I.L.

Bonus video:

02:45

Piksi: Ne držim se kao pijan plota

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track