GOVOR SLAĐE ALEGRO ĆE RAZNEŽITI ČITAVU NACIJU! Od pevačicinih reči odzvanjala sala, a onda se obratila suprugu: Zorane, ja...
Foto: Kurir

noć za pamćenje

GOVOR SLAĐE ALEGRO ĆE RAZNEŽITI ČITAVU NACIJU! Od pevačicinih reči odzvanjala sala, a onda se obratila suprugu: Zorane, ja...

Stars -

Jedna od najpoznatijih regionalnih umetnika Slađa Alegro večeras je proslavila svoj 45. rođendan.

Ona je zablistala u beloj haljini, a u svečanoj sali okupila je prijatelje, porodicu i saradnike, te započela govor koji nikog nije ostavio ravnodušnim.

1 / 2 Foto: Kurir

- Svaša bih nešto pričala, ali većina vas zna da ću plakati. Šaran kaže da idem po emisijama i plačem, tako da ako nekome treba zovite me - bila je duhovita Slađa.

- Osećam da su svi koji su ovde čitav život sa mnom, možda neki večeras fale, a neki fale zauvek, ali će biti tu zauvek. Želim da se zahvalim kolegama koji su došli iako su im trenutno neki teški dani, hvala vam od srca. Zamolila sam da ovaj dan bude bez iznenađenja jer sam poprilično emotivna i sve bi me to diralo, hvala vam što ste došli da upotpunite dan - rekla je drhtavim glasom pevačica i započela emotivni govor.

Slađa Alegro
foto: Kurir

- Hvala vam što poštujete mene i moju porodicu, a želim da se zahvalim porodici što ste mi vetar u leđa ceo život i što bodrite ono što radim i što stvaram, tačnije, stvaramo zajedno. Želim da se zahvalim kumovima koje imam puno, želim da se zahvalim desnoj strani koja mi znači mnogo u životu, mojim momcima, zbog kojih bih svašta opsovala ali trenutno ne ide, sramota je - rekla je kroz osmeh Slađa.

- Zorane, ja mislim da sam nagrađena u životu sa tobom, takvim životnim saputnikom. Ne moramo ništa jedno drugom reći jer sve je dovoljno rečeno, jer smo toliko različiti, a toliko isti, imamo iste ciljeve i želje i hvala ti za sve, hvala ti što te je donela poplava - rekla je Slađa kroz osmeh, pa se nadovezala.

01:11

Pocetak govora Sladje Alegro

- Moja drugarica je tada pitala šta se dešava sa njim jel on ostaje u Obrenovcu, a ja sam samo rekla da ne znam i da je doneo veliku torbu i od tad se nismo razdvojili - bila je iskrena pevačica koja je dobila ogroman aplauz.

- Pričala bih svašta nešto, ali smatram da sam dovoljno rekla, ako sam nešto preskočila nemojte mi zameriti. Ovo nije samo proslava rođendana, nego i obeležavam 25 godina bavljenja ovim poslom, ovo je samo jedno veče za koje sam želela da budemo svi zajedno, da se družimo, pijemo i volimo. Volim vas sve i hvala vam do neba i nazad - zaključila je naša čuvena pevačica Slađa Alegro.

04:59

Govor Slađe Alegro

Bonus video:

01:11

Pocetak govora Sladje Alegro

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja