OVO JE ĆERKA RADETA BOGDANOVIĆA: Ne zna se da li je mezimica fudbalskog stručnjaka LEPŠA ili ZGODNIJA, a evo kako je upoznao ŽENU
Foto: Screenshot

OVO JE ĆERKA RADETA BOGDANOVIĆA: Ne zna se da li je mezimica fudbalskog stručnjaka LEPŠA ili ZGODNIJA, a evo kako je upoznao ŽENU

Stars -

Nekadašnji fudbaler i čuveni fudbalski stručnjak, Rade Bogdanović svojim britkim jezikom često izazove reakcije u javnosti.

Tokom aktuelnog Evropskog prvenstva u fudbalu Rade Bogdanović angažovan je na RTS-u kao stručni konsultant.

Naime, Bogdanović i njegova supruga Aleksandra imaju troje dece, najstarija ćerka je Kristina, rođena 1. juna 1994. godine u Južnoj Koreji, druga se zove Marija, rođena 17. oktobra 2000. godine u Nemačkoj, a treća je Sofija, rođena 26. jula 2007. godine u Španiji, pisali su domaći mediji.

Najstarija ćerka Kristina privlači veliku pažnju svojim objavima na Instagramu i svi kažu da je prava lepotica.

Kristina je zgodna i atraktivna brineta i često na mrežama objavljuje slike u zanimljivim odevnim kombinacijama, kao i slike sa egzotičnih destinacija, koje voli da posećuje.

"Suprugu sam upoznao na autobuskoj stanici"

Rade Bogdanović britkog jezika često dolazi u centar pažnje svojim izjavama, a tokom Mundijala u Kataru bio je gost Radio Televizije Srbije gde je govorio o tome kako je upoznao svoju suprugu Aleksandru.

- Pričali smo o fudbalu, bila je tema da li žene treba da idu dole ili ne, šta treba našim reprezntativcima… Moram da vam kažem, ja sam u životu imao tri autoriteta. Jedan mi je bio pokojni otac, drugi mi je majka Nada i treći mi je supruga s kojom se zabavljam od 4. januara 1989. godine. U 12 sati i 30 minuta na autobuskoj stanici Grbavica smo se upoznali, ona u zelenoj “mont” jakni, a ja posle treninga - rekao je tada Rade Bogdanović.

kurir.rs/blic

Bonus video:

03:34

Natho LJUT posle derbija: Ovo nije fudbal, neko mora da kaže istinu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track