PEVAČICA ZAVRŠILA JEDAN OD NAJTEŽIH FAKULTETA! Ova lepotica peva i komponuje, a ovako je ostvarila svoje snove
Foto: Bojan Stevanović

PEVAČICA ZAVRŠILA JEDAN OD NAJTEŽIH FAKULTETA! Ova lepotica peva i komponuje, a ovako je ostvarila svoje snove

Stars -

Kristina Anđelić je novo ime na našoj sceni, a od brojnih koleginica izdvaja se po tome što sama komponuje, ali i po nesvakidašnjem obrazovanju.

Kristina Anđelić
foto: Bojan Stevanović

Naime, lepa Kristina je inženjer master arhitekture, a sada je, baš na Vidovdan, objavila pesmu koju je sama komponovala - "Kosovo je zemlja sveta". Ova Kruševljanka kaže da ju je umetnost uvek interesovala, a da je muzika njena prva ljubav.

- Ova pesma predstavlja ostvarenje mojih snova i još mi je draže da je tekst napisala moja draga Sanja Stojanović, koja je dugogodišnji prijatelj naše kuće. Tako je zajedničkim snagama nastala ova pesma, koja govori o ljubavi prema zemlji, poštovanju našeg nasleđa i i strajnosti u svemu tome. Dolazim iz Lazarevog grada i samim tim tema ove pesme nas je posebno inspirisala i kroz ljubav prema gradu i prazniku Vidovdanu - rekla je Kristina, za čiju pesmu je aranžman uradio naš proslavljeni harmonikaš Aleksandar Sofronijević, čija je kuća AS STUDIOTON i objavila ovu numeru.

Bonus video:

01:41

BILO JE MNOGO EMOTIVNO, ALI JEDAN MOMENAT JE BIO POSEBNO SNAŽAN Aca Sofronijević otkrio šta ga je najviše ganulo na svadbi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track