RASKINULA SA DEVOJKOM PA OD OBOŽAVAOCA DOBILA 1001 RUŽU! Pevačica nakon kraha ljubavi presrećna: Prvi put doživljavam ovo
Foto: Printscreen

prelepo

RASKINULA SA DEVOJKOM PA OD OBOŽAVAOCA DOBILA 1001 RUŽU! Pevačica nakon kraha ljubavi presrećna: Prvi put doživljavam ovo

Stars -

Matea Stanković, nedavno je raskinula dugogodišnju vezu sa devojkom, a sada ima tajnog obožavaoca.

Pevačica Granda objavila je na svom Instagram nalogu snimak na kom prikazuje da je dobila 1.001 ružu od misterioznog obožavaoca.

Matea Stanković
foto: Printscreen Instagram

- Hvala za 1.001 ružu. Ovo je prvi put u životu da doživim ovako nešto. Ko ostavlja ruže ispred moga praga, čijem li sam srcu ja toliko draga? Samo kad bi znala od koga su- napisala je Matea na svom Instagram profilu.

- Teško mi je da poverujem da se ovo meni dešava, još uvek sam u šoku. Od kad sam raskinula sa devojkom udvaraju mi se i muškarci i žene, ali jedan je baš uporan. Svakodnevno me obasipa pažnjom, te na moju kućnu adresu šalje cveće. Jedan dan sam dobila dva buketa od 101 ruže, drugi ponovo i tako u nedogled. Do sad u stanu sam prikupila 1.0001 ružu, nadam se da će tu da stane- rekla je Matea i dodala:

Matea Stanković
foto: Printscreen

- Svaka žena voli pažnju od koga god ona bila. Ne mogu reći da mi smeta, ali nisam ni presrećna jer ne znam ko je muškarac koji mi svakodnevno šalje cveće sa istom porukom „Vidiš da Beč nije daleko od Beograda“. Ponekad me jako obraduje, a ponekad se i malo plašim jer ne znam o kome je reč. Volela bih da se konačno predstavi i da upoznam tog upornog momka. Ko zna, možda i nešto bude, ali prvo da ga upoznam i popričam sa njim.

Kurir.rs/ Blic / Preneo: M. J.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track