PRVO OGLAŠAVANJE CIPKE NAKON 40 DANA OD SMRTI SUPRUGA: Moj Neka... Obratila se i dušebriznicima: Čaršijski džukci ostavljam vas...
Foto: Printscreen/N&G Bakery, Antonio Ahel/ATAImages

PRVO OGLAŠAVANJE CIPKE NAKON 40 DANA OD SMRTI SUPRUGA: Moj Neka... Obratila se i dušebriznicima: Čaršijski džukci ostavljam vas...

Stars -

Aleksandra Tadić Cipka, pre 40 dana ostala je bez svog supruga, Nebojše Jarina Stojićevića, koji je preminuo od posledica infarkta.

Pevačica se nakon ove tragedije potpuno povukla iz javnosti, a kako kažu njeni bližnji ona je mnogo teško podnela njegovu smrt, jer joj je bio prva ljubav, velika podrška, i savršen partner.

Aleksandra Tadić Cipka
foto: Printscreen/Instagram

Nakon 40 dana, Cipka je smogla snage da nastavi dalje, pa je na svom Instagram profilu objavila sliku sa svojim pokojnim mužem koju je pratila emotivna poruka.

- Moj muž i ja. Moj Neka i njegova Mica. Sve što smo imali da kažemo rekli smo jedno drugom za života zemaljskog, ne za društvene mreže i javnost. U ovom postu neće biti patetike, jer to nije moj stil. Samo ću vam reći da sam zahvalna Bogu što nas je spojio i što smo doživeli da smo jedna duša a dva tela. Retke su takve ljubavi, ali postoje. Zajedno odavde do večnosti - počela je Cipka pa nastavila:

- Fascinantno mi je bilo računjanje razlike u godinama između nas dvoje. Mi smo poznato po tome koliko nas interesuju tuđa mišljenja i pričice, naše je bilo da budemo to što jesmo i mi smo svoje želje i snove ispunili. Čaršijski džukci ostavljam vas da razvijate filmove u svojoj glavi, jer vi znate sve, puštam vas i da pravite senzacije baš ste me fino zabavili svojim pričama. Sladite se onim što vi mislite, verujem da vam je tako lakše a mi volimo da pomažemo ljudimai da olakšavamo tuđe brige i probleme. Što se tiče mog posla, pevanja, nastavljam gde smo stali. Pripremili smo svašta nešto novo ali otom potom. Znam da ima mnogo vas koji volite moj rad, i zbog vaše podrške i ljubavi se vraćam i nastavljam! Živim i pevam za mog Nebojšu, moju podršku, mog idola, večnu ljubav. Jači smo od sudbine - napisala je Aleksandra i podelila album fotografija sa suprugom.

Bonus video:

01:38:13

SCENIRANJE 25.06.2023. MILOMIR MARIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track