"NE STIDI SE SVOG POREKLA, ALI JE DUGO OVDE NISMO VIDELI" U ovoj kući je živela Mina Kostić pre usvajanja! Komšije sve otkrile
Foto: Nemanja Nikolić, Kurir

ledine

"NE STIDI SE SVOG POREKLA, ALI JE DUGO OVDE NISMO VIDELI" U ovoj kući je živela Mina Kostić pre usvajanja! Komšije sve otkrile

Stars -

Dok je bila u jeku popularnosti, o pevačici Miniri Jašari, poznatijoj kao Mina Kostić, mogli smo da čitamo razne zanimljive priče, a i ona sama je otvoreno pričala o svom turbulentnom životu.

Mina je još na početku svoje karijere otkrila da je kao petogodišnja devojčica usvojena i da ju je odgajila Duda Ivanović, tetka repera Ivana Ivanovića Đusa. Kao razlog za to, navela je teško materijalno stanje svojih bioloških roditelja, oca Alije i majke Zoje.

Mina Kostić
foto: Printskrin/Instagram

Mina je rođena u mnogočlanoj porodici sa desetoro dece, i tih sedamdesetih godina živeli su veoma teško u kućici u prigradskom naselju Ledine, dok je ona pored pokojne Dude živela kao prava princeza.

Naša ekipa uputila se u ovo naselje kako bi videla kako sad izgleda pevačicina rodna kuća u uličici u zabačenom delu Ledina.

Njene nekadašnje komšije su nam odmah pokazale njen dom gde je ona kratko živela u detinjstvu.

- Minira je ovde naučila prve korake. Nismo je dugo videli ovde, sada je u gradu. Ona se ne stidi svog porekla kao neke pevačice, niti je krila da je ovde rođena. Majka joj je tu živela do smrti početkom prošle godine. Teško je podnela njen odlazak. Sad su u toj kući njena sestra, brat, jedan mladić i ne znam ko još. Neki su i u Nemačkoj. Mogu da kažem da su kao porodica svi okej, lepo se slažemo kao komšije - rekao nam je sused iz obližnje kuće.

Dok smo snimali kuću, iza ugla se u jednom trenutku pojavio mladić koji nam je rekao da mu je Mina tetka i da tu nemamo šta da tražimo i da odmah odemo.

1 / 2 Foto: kurir

- Nemate ovde šta da tražite. Ja čuvam kuću, često izlazim i bez majice. Tetka ne živi ovde, ona je u Beogradu. Koga ste pitali za dozvolu da dođete? Jeste li zvali Minu za odobrenje? Sad ću ja da je pozovem - rekao nam je nervozni mladić i pozvao poznatu tetku.

Kada se javila Mina, predstavili smo joj se i objasnili joj razlog našeg dolaska u Ledine, na šta nam je ona zbunjeno, ali ljubazno rekla:

- Ne ljutim se, slobodno slikajte i popričajte s komšijama. Ja sam tu odrasla, nemam čega da se stidim. Vidim da je sad popularno da se snima odakle potiču javne ličnosti. Sve je u redu - poručila nam je Mina.

Mina Kostić
foto: Printscreen Instagram

Ipak, Minin rođak se tad još više iznervirao i počeo da nam preti:

- Slikali ste, bili ste dosta ovde. Dao sam vam dva minuta. Odmah odlazite. Nemojte da pozovem sad 15 ortaka da vam razbijemo kameru, telefone, auto. Gubite se odavde jer ću haos da napravim - vikao je mladić na našu ekipu.

U jednom trenutku smo na ulaznim vratima primetili i Mininu sestru, koja je delovala vrlo uplašeno zbog neprijatne situacije, ali i još jednog muškarca. Na sreću, veći incident je izbegnut jer smo odlučili da se povučemo i ne upuštamo u bilo kakvu diskusiju s nervoznim mladićem i da što pre završimo ovu neprijatnu posetu.

Bonus video:

00:58

Mina Kostić se vesli uz pesme Vesne Zmijanac

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja