SPLAV VESNE DE VINČE KAO DA JE UKLET! Sad morala da se iseli, a godinama je mučila muku sa njim: Poplave, molotovljevi kokteli...
Foto: Story Vladimir Šporčić

užas

SPLAV VESNE DE VINČE KAO DA JE UKLET! Sad morala da se iseli, a godinama je mučila muku sa njim: Poplave, molotovljevi kokteli...

Stars -

Vesna de Vinča danas je iseljena nakon 19 godina sa splava na kome je živela.

"Ostavljam 19 godina za sobom i idem dalje", uplakano je poručila Vesna svojim pratiocima, a pomenuti splav je više puta u poslednje dve decenije intrigirao javnost.

Naime, pre devet godina na isti splav u kom je Vesna de Vinča živela bačena su tri molotovljeva koktela u ranim jutarnjim časovima.

Vesna de Vinča
foto: Printskrin/Instagram

- Ja nisam bila na splavu, trenutno se nalazim na Kopaoniku, ali su mi moji prijatelji javili šta se dogodilo. Prema njihovim rečima, čovek se prebacio sa obližnjeg splava na moj broj, razbio prozor i ubacio molotovljeve koktele. Dva, od kojih se jedan nije aktivirao, ubacio je kroz prozor, a treći u potpalublje. U tom trenutku u brodu su se nalazila četvorica muzičara, od toga trojica Holanđana i naš proslavljeni muzičar Slobodan Trkulja. Oni su iskočili kroz prozore i razbili vrata, i jedva se spasili od požara - rekla je tada Jugović.

Takođe, isti splav je Vesni tokom jedne prilike potonuo.

Vesna se spremila i krenula na jedan modni događaj, ali kako je otvorila vrata svoje kuće na vodi, sve je bilo poplavljeno. Brzo je sve pozatvarala, a kako bi izašla na obalu morala je da se vere po metalnoj ogradi.

Vesna de Vinča
foto: Printscreen

- Meni je svaki dan neizvesnost. Odnosno moj izlazak u civilizaciju! Prilagođavanje je majka opstanka dragi ljudi! Ovih dana sa osmehom tako živim. Možda ću i čamcem morati na spavanje. Desilo mi se dva puta. Nosim i peškirće ako upadnem u vodu, kao i preobuku za ne daj Bože - rekla je tada ona i nazvala sebe Spartancem.

Bonus video:

06:18

STARS EP 332

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja